dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

7.62x54R - diskusia

autor: juross
pridané: 25.3.2013 13:35
zobrazení: 5 347
hlasov: 1

pozdravujem priatelia

aké používate strelivo v tomto kal. 7,62x54R

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
millos
Strely v diam.311 lahko zozenies napr. Barnes TSX, Speer TM, Siera Pro Hunter...a poprosit niekoho, kto to prebije.
agbar
Zdravim. Ma niekto skusenosti so sako hammerhead 11,7 g v tejto razi. Pripadne z hlavne dlhej 720 mm na polovne ucely /opu 54/? Alebo ake ine strelivo by ste do toho doporucili.
iboo
pepies bacha, lapua robí Megu do "mosina" v diametri .308", mohloby to v klasických "dlhých" 74mm komorách robiť zlotu. Vo "fínskej" 53ke je to už o inom
pepies
A ked si sa nedozvedel to co si potreboval pokracuj v začatej téme.Apropo do tvojej ráze okrem PP,Bernaul,Lapua, S&B asi ine strelivo nedostanes.Mne sa najviac polubuje Lapua Mega.
pepies
priatelu kebyze ze poriadne precitas pravidla pridavania novych tém zistis ze sa má najprv zistit ci uz dana tema založena nebola zbytocne sa zahlcuje stranka duplicitnymi témami.
juross
jany120 ďakujem,pepies keby som našiel čo chcem tak sa nepýtam a že ti prekáža..nechápem
pepies
Priateľu duplicitne založená téma hladaj vo vyhladávaci v ľavo hore a tuto tému vymaž.
jany120
Nazdar...ja strieľam s klasikou SaB, poloplášť... No premýšľam, že prejdem na Barnaul, vraj je lepší...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.