Tiez som toho nazoru, ze konanie niektorych jedincov opojenych "mocou" vymazavat prispevky je hraniciace so zakonom, ked nie prekracovanim zakona. Stranka je raz verejna a pokial niekto nepouziva vulgarne slova pri vyjadrovani svojho nazoru, alebo nehlasa zjavne hluposti, ktore sa mi tu nechce rozpisovat, tak mu nema nikto prispevky vymazavat, aj ked s nim nesuhlasi. Pokial si mysli OV, ze kliest nie je uzitocny, je to jeho vec a ja si mozem mysliet a myslim svoje. Nikto mi nebude prikazovat, co je podla neho spravne toboz, ked sa hanbi predstavit. Mozem s prispevkom nesuhlasit, mozem sa rozhodnut, ci a ako nan budem reagovat, alebo ho budem ignorovat, ale ziadneho mudrca nepotrebujem, aby mi filtroval, co mam citat a co nesmiem. Aky pravom sa tu hrate na najmudrejsich? Ked niekto pouzije argument o teme, tak povedzme si na rovinu, co je uz toto tu za temu. Truhlik, co vsade bol a vsetko videl si pozrie video a citi potrebu debatovat. Zalozi temu a riesi. Teplu vodu vynasiel. Sposoby polovacky su rozne a je na hospodarovi, aby urcil sposob na ten den. Jemu urci pri nastupe miesto na konci radu, da mu do vrecka pyrotechniku a povie mu, kade ma chodit, kym sa mu pes nestrati a vykrikovat. Potom, kde sa mu pes strati, bude uz chodit podla inych pravidel a vykrikovat ine vykriky. Tu sa hra fesak na moderatora a riesi co je nevhodne a co je lepsie. Samozrejme, ze sa nic nove nevymysli, lebo vsetko sa uz pouziva, takze tema sa zasa zvrhne a vtedy nastupi najmudrejsi a zasiahne. Je to normalne? Este sa aj prihlasi a pripomenie sa. To je chore. Keby sa chcel niekto s nim pohrat, tak sa dokaka a nebude sa stacit cudovat, co tu vyvadzal. Ma stastie, ze nikomu za to nestoji, aby ho riesil a stracal s nim cas.