dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Knihy od Pavla Hella - diskusia

autor: Fehir
pridané: 21.1.2013 8:44
zobrazení: 6 584
hlasov: 0

Zdravím hladnám knižky od autora Pavla Hella a to :

Jelenia zver

Srnčia zver

Diviačia zver

ak ich niekto má a chce ich predať alebo vie kde sa dajú kúpiť tak nech mi napíše do pošty , dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
kaso79
tuto som mysle, to je nova, ta prva: odkaz a myslim z nizsia cena ako na tych odkazoch predtym
Fehir
tie knižky od Hella a spol som videl na Bazoši a hned na druhý den so mu išiel napísať a už ich nemal , tu je lecnejšie odkaz, no uvidíme objednal som si tú od Hella Srnčia Zver hádam budem spokojný
Edu
Novšia literatúra je fajn ale tá od Hella je proste profi nadčasová ! Poľovnícky náučný slovník to je top kniha !
Fehir
kaso79: dakujem za radu pozriem to
kaso79
Fehir, dobra knizka nie je vzdy lacna...V casopise myslivost vychadzali uryvky z tejto Schererovej knihy. Nahliadni a posud ci sa ti oplati kupit celu ci nie...
maros17
Tak možno v budúcnosti si zaobstarám aj túto knihu, ale hlavne by som chcel zohnať knihu od Hella, fehir pozeral som to a už sa to nedá pridať do košíka.
Fehir
maros17: tiež tam bolo písané že je nedostupná ale dal som ju do košíka a normálne mi prišiel e-mail že mi ju pošlú so 3 dní :D kaso79: zdá sa mi veľa dať toľko penazí za knižku :(
pavian
Tú môžem iba doporučiť, na svete je už myslím že aj II.
kaso79
A co radsej novsiu literaturu ? odkaz
maros17
Bohužiaľ tá kniha je už nedostupná,budem musieť hľadať ďalej.
Fehir
maros17: tu ju môžeš kúpiť : odkaz aj ja som si chcel túto objednať ale chcel som si ich objednať všetky do kopy , pavian : mohol bi si hodiť nie aký link na tie knižky ? a nemusia to byť knižky od tohoto autora ale chcel som knižky zamerané na každú zver zvlášť na Jeleniu, Diviačiu,Srnčiu a Líščiu v Slovenskom jazyku, tak ak bi ste mi mohli poradiť nie aké knižky tak budem veľmi vdačný .
pavian
Ak chceš dobrú literatúru skús si zohnať: Jelenia zver - Bališ, príp. Lochman, Srnčia zver - Nečas, prípadne Vach, Diviačia zver - Wolf, Rakušan ;) Samozrejme ak nie si zberateľ a konktrétne tieto ti nechýbajú. V mäkkej väzbe vyšli aj pred pár rokmi...
laco11
...sú to knižky, ktoré je možné zohnať iba z pozostalosti po starších poľovníkoch...skúšajte antikvariáty...jedine keby sa zrealizovalo ďalšie vydanie...
maros17
Ja by som sa tiež rád dostal ku knihe srnčia zver od Hella, len neviem kde ju zohnať, už som hľadal hádam všade a nič sa mi nepodarilo nájsť, poprosil by som kto vie kde by sa dala zohnať, kúpiť či by mi napísal, bol by som veľmi rád.
goret
skús tadeto odkaz
dede
p. Hell ( r. 1979 ) napísal či okopíroval knihu Srnčia zver, Jelenia zver je od M. Bališa (r. 1980 ), Diviačia zver p. Hell (r.1986 ) a chýba Ti tam eštze Kamzíčia zver M. Blahouta.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.