miri149Pekny vecer vie mi niekto poradit recept na sterilizaciu diviacieho mesa ak sa da tak presny postup vopred dakujem za prispevky.
goret, 30.12.2012 o 15:28 vzhľadom na diviačinu, by som väčšie kúsky najprv na masti orestoval, potom aspoň 1 a pol hodiny na cibuli podusil a až tak sterilizoval ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.