dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Ta naj... - diskusia

autor: sidex
pridané: 26.12.2012 18:12
zobrazení: 12 337
hlasov: 0

Keby peniaze neboli problem. Aku zbran by si si kupil? znacka, model, caliber, dlzka hlavne.

a preco?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

Hekler
ondrej a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou ? ((:
reagovať dať hlas

zoradiť
OndrejP
Hekler: "a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou?"...hezký vztah:DD. Dělám si srandu. Ten dvoják je opravdu nádherný. Jak lůžkové zbraně z principu nemusím, tak tenhle by si s mým trezorem dobře rozuměl. To je můj sen.
steyr
OnderkP dobrý výber. Ja snívam o guľvom dvojáku Holland&Holland z dielne nejakého ferlašského majstra v ráži asi 9,3x74...na začiatok by som bol spokojný s BS v rovnakej ráži.
soson
OndrejP nádhera :-)))
Hekler
ondrej a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou ? ((:
OndrejP
Myslím si, že tenhle dvoják odkaz z dílny pana Fanzoje by mi šel k pleti zatraceně dobře:). Moje dívka a ani moje platební karta si to ale, bohužel, nemyslí.
jozef
Myslím v praxi..
jozef
MMasska nestretol si sa s HT-čkom s ASV?
MMasska
pani ked uz ste siahli do inych vod ako zbrane a tu puskohlad tak dam aj ja to co ma zeiss 2.5-10x50HT aku ma svetelnost a parametre ale co zatial ma podla mna svetove je osnova 69 je proste svetova a nech si kazdy hovory co chce! :-)
Fehir
Mne sa páči táto odkaz a puškohlad Swarovski Z6i 2-12x50
Rimo
odkaz v kalibri 308.W ktorukolvek :) najlepsie druha zhora. Preco? Neviem proste sa mi neskutocne paci... Aj ked Blaser nie je na zahodenie :)
jozefpetr
Blaser R8 Profesional, cal. 6,5x55 SE, stredne hrubá hlaveň, 52 cm, vrúbkovaná, kick stop, pevný zásobnik, Puškohľad Swarovski Z6i 2-12x50 kríž 4A-I. Taketo niečo by som rád prítal v mojom trezore.
sidex
weatherby mark V , caliber 257 weatherby magnum, optica trijicon 3-9x40 mil dot -green dot
soson
odkaz 8x68S
mibe74
Leica Magnus 2,4–16x56 ASV 2 s kolajničkou
jozef
Nechcem zakladať diskusiu na podobnú tému len nie zbrane,ale optika (puškohlad) ktorý by ste chceli čím vás oslovil a podobne..
Turbiak
Leica,Swarovski, Steiner ... Ale zeiss ma stale obstarozne parametre vid. ich spicka 2,5-10x50 alebo 3-12x56 , inak by bolo zaujimave zistit skutocnu kvalitu- rozlisitelnost danych puskohladov , dalo by sa to urobit nasledovne - pri splne citat neznamy text na roznu vzdialenost povedzme cierny 3-5 cm vysoky text na bielom papieri a priblizovat sa napriklad z 200 m - hned by sa videlo ktora optika ma najlepsiu rozlisitelnost .. obdobny test sa da urobit aj cez den ale predsa hodnovernejsie by to bolo za sera
mibe74
no aj leica a schmidt bender sa nejak vysvihli
Turbiak
Zeiss Zeiss Zeiss , hold marketing a dlhorocna historia robia svoje :D co takto Deon March ??(ako prvy puskohlad na svete mal Fluoridove sosovky) odkaz parametricky sa nato ziadny zeiss nechyta ani z kilometra , Zeiss by sa uz mohol konecne zobudit a priniest nejaku novinku .. napr, zo svojim obstaroznym 4x nasobnym zoomom a velkym ,,tunelom,, pri minimalnom zoome by sa mali ist fakt hanbit do kuta .. rovnako aj z rozsahom naklikania su na chvoste , poslednu dobru vec co priniesli bol Diascope FL 85 .. ten bude zrejme uz coskoro preskoceny spektivmi STX/ATX od Swarovskeho
borgeo
Suhlasim s Edu. Myslim, ze 7 hlavni bude stacit, ale lepsie je 8:
Ondrik
Ako sa hovorí: ,,Keby pes nesral, tak ho roztrhne,,... ale keby...tak jednoznačne Blaser K95 Stutzen
Jager68
odkaz Akurat mensiu gulu 6x62R Freres a Zeiss optiku....ale aj toto je o.k. Opakovacku M 03 Alpine 8,5x63
lrentka
odkaz
Edu
blaser R8 v dreve parádnom !!! Myslím že 7 hlavní by postačovalo k tomu nejaku optiku v X kusoch, kde by bola priorita šína žiadne krúžky . U mňa by vyhrala značka zeiss pred swarovski . Ostatné značky by ma naozaj v krajine KEBY nezaujímali !
horar1992
nemám rád slovo keby... :-)
MMasska
no ved ja mam na mysli na polovacku nie do vytriny :-DD bergstutzen 7x65R a 223r
sidex
ok. moja chyba. myslel zbrane na "robotu" nie do vytriny.
michal89
keby peniaze neboli problem tak urcite gulovy dvojak od krieghoffu v razi asi 9,3x74R :)
sidex
skusme vylucit zbrane na zakazku.
MMasska
tak tuto diskusiu si mal nazvat SNIVAJTE !!! tak ked raz budem velky tak si kupim toto a dovod LEN TAK proste je to nadhera odkaz alebo ked nebudem mat na totot tak tuto odkaz
357AS
Jednoznačne toto odkaz
mibe74
zbran by som si dal postavit jednoznacne na zakazku. hlaven od firmy Lilja, puzdro zaveru-zaver Golmatic, spustovy mechanizmus accutrigger, pazba na mieru-napr. Jan Cerovsky a kaliber 375H&H-moja volba-celu zbran prekonzultujem najprv s puskarom, co by mi ju vyrabal.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.