dnes je streda,  25. marec 2026,  meniny má Marián,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:41,  dnes západ slnka: 18:03
termovizia nocpix
ODIMON

live TV video s poľovníckou tematikou - diskusia

autor: lapka
pridané: 6.4.2008 19:45
zobrazení: 31 143
hlasov: 2
mrknite na tento link:
odkaz
beží tam live video z Estónska. pred chvíľou sa kŕmil diviak ;-)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 82
Rammstein0
Online stream TV s poľovníckou tématikou - Ahojte, vedel by niekto odporučiť nejaký online stream na TV s poľovníckou tématikou?
elciervo
odkaz :)
soson
priamy prenos z krmelišťa :-) odkaz
Fehir
teraz sútam diviaky :D na siga 1 odkaz
Fehir
neviem nájsť tú siga2 neviem kde to je poradte
zekon
keby to niekto zavesil k môjmu vnadisku to by bola iná káva, v pondelok 19 kusov v piatok 21 a jeden kanec 200+ rekord tento rok z mája 67 samozrejme bachne s prasatami :-)
dzidzi10
Funguje to aj tento rok :) odkaz
jajo5
10 kúskov :)
Peppo
opat diviacik....
mibe74
dajte dakto riadny odkaz na tu estonsku kameru-i ja to chcem vidiet. Mne tie odkazy tu pridane dajak nefunguju
Vlado2406
teraz ich je tam dost :)
Rimo
uz to ide, len neviem z akeho dovodu mi to nechcel media player prehrat, ale cez VLC player to fici dakujem
samo7227
Rimo, klikni na odkaz od Vlado2406 /26.12.2011, 19:50/
Zigi9
ano je to funkční, když na to klikneš, tak se ti načte jen bílá stránka, ale spustí se ti k tomu Windous media player (nebo jak se to píše) a tam ti naskočí obraz z té kamery
Rimo
no chlapci moze to byt fajn ale mne to nejde... Je to funkcne este?
sumcar
su tam , 6 kusov...
Peppo
diviacik :-)
Vlado2406
odkaz poznáte túto stránku?
tonky44
síce to nieje live video ale pozrite si to odkaz
dzidzi10
Nazdar...neviete funguje to este stale???
alan
odkaz />
Teraz je tam toho poriadne.
tinohunter
na siga1 som teraz mal losicu z dvoma mladymi
LubosP
skuste si dat : odkaz

je to uzasne,je tam minialne 10 live kamier z ameriky kde kazdy den chodi zver...staci sa porozhliadat po tej stranke a najdete vela zaujimavych kamier :) napriklad aj z Afriky :) kde som pozoroval pred chvilou kudu velkeho pri jazere :) skuste to pozret a pobehat po tej stranke..je to vyborne..
LubosP
na sige 1 cakaj len blizko....na sige som ja minuly rok pozoroval aj srnciu...a dokonca som jedno rano ked som uz isiel do skoly zapol a bola tam liska
bigmischo
akurát tam zapadlo auto.. :D krmili
bigmischo
a na sige2 ich je zo 30..je to super...ale tam som nič iné okrem diviakov nevidel
bigmischo
prvý krát vidím niečo na sige1 teraz je tam zo sedem diviakov..fuuha na pekne blízko... :D čakám aj na psíka m.
LubosP
na tretej je kamera orla bielochvosteho(white tailed eagle) je ho tam vidiet....ja som ho pozoroval ked na zemi pozieral potravu a okolo neho smae krkavce
bigmischo
myslel som na štvrtej tie tulene
bigmischo
Však hej chodia ale ja som ich tam ešte nevidel.. :D a zase ja čakám stále či tam uvidím aj nieco iné okrem tých diviakov..ale nepodarilo sa.. :D až na tej tretej tak tam boli tie tulene či čo to bolo.. :D a na poslednom tak tam sú zdochliniská..tam som videl krkavce atd..
LubosP
myslim psik medvedikovity
LubosP
je pravda ze na "dvojke" je ich viac,ale na "jednotke" je krajsie miesto a som na nho aj celkom zvyknuty z minuleho roku,a tam chodia aj psiky,vcera som tam videl jedneho o 22:53 tam bol jeden psik....:-) a dneska je zakrmene...naco by zakrmovali keby tam diviaky nechodili.?
milank
Som rád,že to stále funguje dokonca na tom isto mieste ako minulý rok.Aj sniežiku majú viac.Momentálne sledujem už hodinku asi desať diviačikov :-)
bigmischo
na sige1 som ešte nikdy nič nevidel ja radšej sigu2 každý jedeň deň tam je veľa diviakov..
LubosP
dneska pozerajte sigu 1...bude tam podla mna vela diviakov...je prikrmene :)
LubosP
aj v TANAPE bol neaky podobny projekt...kamery boli aj pri svistich koloniach aj pri hniezde sokola stahovaka :) ale len cez leto =/
zoli8x57
Tie live videá sú aj na stránke odkaz na pravej strane
FLATretriver
paraaaaaaaada uz su tam 5
FLATretriver
preco mi to nechce najst na nete
bigmischo
teraz ich je tam 31.. a sú tam aj dobré kance
Zobrazené 1-40 z 82

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.