dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Skola v Banskej Stiavnici - diskusia

pridané: 18.11.2012 11:25
zobrazení: 4 538
hlasov: 0

Prosim vas pomozte mi rozhodnuť či mam ist na skolu v stiavnici

alebo na liptove

velmi vas prosim o radu

dakujem za vsetky nazori

matomatozhrinovej

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
matomatozhrinovej
Tak to diki blaser. No doteraz mám priemer 1,6
Hekler
no do boha
valo7319
ja ti odporucam do BS a teraz aj z horsim priemerom na 4 ta zoberu.
Blaser300WM
Matko, podla Tvojho pisomneho prejavu, bude akakolvek stredna skola pre Teba len vytuzeny sen. Ber kazdu, na ktoru Ta nejakym nedopatrenim zoberu.
Fehir
tak asi po tých schodoch furt hore :D
6petka1
Ano, tá cesta do školy je nezabudnuteľná:-)
pandur1
veru a keby len po schodoch, ale celá cesta z intráku bola do kopca :-)))
Hekler
jaj ... to boli časy, keď sme po tých schodoch šlapali
pandur1
Lubo presne, nejako to poznáš :-)))
Hekler
a hneď vedľa SLTŠ chemická škola a spústa krásnych báb ...
Fehir
Ja som spokojný s BŠ ale ja chodím na SOŠ Ludovita Greinera a tam som je to celkom fajn
perazzi22
neni to žiadna vyhra ta BS
matomatozhrinovej
A k Mojej vituzenej praci chcel by som to dotiahnut na horara na Bradkovici okres Detva pri Hrinovej Alebo na hornu stubnu Najkrajsia priroda a hojnosť zvery LovuZdar
matomatozhrinovej
dakujem vam pekne lebo polovnictvo je moj zivot a cas leti clovek sa musi pripravit A este sa chcem opytat ci niekto nevie aky je priemer na tu skolu aby ma zobrali
borgeo
Odporucam Stiavnicu. Kvalitna skola s bohatou historiou. Krasne mesto, krasna atmosfera. Mnozstvo zaujmovych kruzkov popri skole, hlavne sokoliarstvo na najvyssej urovni najdes prave tu v Stiavnici. Zelam Ti aby si si po uspesnom ukonceni lesnickej skoly nasiel vysnivanu pracu.
borza222
Určite chod do Štiavnice
Fehir
Zdravím ja chodím na SOŠ Ludovita Greinera ale neviem či chceš ísť tam kde ja, alebo na tú druhú lesnícku školu čo je v BŠ, lebo tam sú dve.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.