dnes je piatok,  27. marec 2026,  meniny má Alena,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:37,  dnes západ slnka: 18:06
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

reflexná vesta do pohonu - diskusia

autor: dominikM
pridané: 16.11.2012 18:48
zobrazení: 3 997
hlasov: 0

Zdravím priatelia,

chcel by som sa vás opýtať, kde by ste mi odporučili si zohnať kvalitnú reflexnú vestu do pohonu. mám na mysli niečo takéto odkaz ... a za nejakú rozumnú cenu. alebo poradiť či sa to oplatí, a ak máte s tým skúsenosti tak aké.

Ďakujem za reakcie.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
jozef
Takže tu je ta foto tej bundičky odkaz
admin
Ja radšej vidím v pohone oranžovú vestu ako zelenú. Ale ber to len ako môj osobný názor.
texedo
inac ja skor preferujem nepriestrelnu ako reflexnu
texedo
skus oranzovu... a uplne genialne by bolo keby si si si pozicial semafor, ze by si daval farby podla nalady... ber to ako zart, ale na tomto fore ti urcite poradia kvalifikovani odbornici...
jozef
Zajtra pridám foto či by sa ti pozdávala ak hej dam ti kontakt.
Fehir
odkaz ,odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.