dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

ako odnaucit psa hryzt do remena??? - diskusia

autor: semo444
pridané: 9.11.2012 20:29
zobrazení: 4 694
hlasov: 1

Ako mam odnaucit psa hryzt od remena pri odlozeni, nechcem psa nejak surovo bit. ked je na retiazke je kludny , vsetko vporiadku a ked je na remeni bezomna tak hryzie. nie je na to nejaky pripravok, aby ho to odradilo?dakujem vam vsetkym za rady

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
archer
tak to gratulujem chlapeeee!!!!! super mám radosť :)
semo444
Vďaka za rady no vyskúšal z chilli no vydržala a odloženie sme spravili a DS v prvej cene .
pavian
Každé odloženie začínam pre istotu učiť psa na tenkej retiazke, keď príde na to, že to nemá zmysel, nebude to robiť... Ale aj ten trik s chili je osvedčený ;)
lubos2
Najosvedčenejšia je paprika...LLZ
hamr
jeden zo spôsobov je -zašiť do remeňa retiazku alebo tenké lanko
semo444
dakujem za radu.
cucka119
ja mám 7 ročnú sučku, ktorú som to v mladom veku odnaučila... a včera mi asi po 5 rokoch prehrýzla vodítko! Skoro ma porazilo... :D
archer
korenie ubližuje obličkám.. lepšia je čípoš paprika teda čili..
jumin
čierne korenie a čili zebera,mam stým skusenost.
juraj22
ponatieraj remen čiernym korenim alebo čili.ako je stary ten pes?
Srnka15
Treba odnaučiť od mala. Pristihnúť ho pri tom a zahriaknuť ho.(nie skričať ale dôrazne povedať ) Ak má pred vami rešpekt, asi to bude fungovať.
archer
čo tak ho odložiť bez remena??? na volno?? vyskúšaj to..

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.