dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

monolitické strely DSG od wi-la-tech - diskusia

autor: alvin
pridané: 7.11.2012 15:28
zobrazení: 3 566
hlasov: 0

Zdar,

stretli ste sa už niekto s týmto strelivom? je to mosadzný monolit podobne ako MJG od Lutza akurát sa nefragmentuje a má dve strižné hrany.

Budem rád za každú skúsenosť .

Lesu Lovu zdar.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
alvin
No, od Mollera som strieľal KJG a teraz MJG, ale trošku je problém s farbením, toto by mala byť práve špecialitka na farbu , preto sa pýtam...
Jager68
KEd už monolit tk od Moellera,alebo TTSX alebo GMX a MRX....
Jager68
Nemecky tank Leopard použiva podobnu podkalibernu strelu-....na ruske T-éčka o.k.....
alvin
šak to aj ja :-) doteraz, idem ich skúsiť prebiť a odtestovať..uvidie...
dusab
DSG poznam len typ prevodovky...:-)
alvin
takže nikto nič?
iboo
Vyzerá nechutne, mám ho v zbierke v 8x64S prebíjaný. Myslím, že konštruktéri už nevedia čo od dobroty...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.