dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

psík medvedíkovitý - diskusia

pridané: 31.10.2012 12:05
zobrazení: 4 478
hlasov: 0

má niekto s ním skúsenosti ?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
pavol68
No podľa správania toho psíka sú to typické príznaky na besnotu. Ešteže mal lyže a útočil len na ne. Ani nevedel čo mu hrozilo.
pytliak6
odkaz
Stoklasa
Poľovné združenie Bobrov na Hornej Orave. Je ich tam ako maku.
Ondrik
Strieľa psíkov niekto pravidelne na Slovensku? Mal by som zaujem o poľovačku na psíka, samozrejme nie zadarmo. Píšte do správ, dík.
sailormoon81
Jaro sú v tých čučoriedkach ešte nejaké? Tento rok some nevidel ani jedného. Minulý rok sme im trocha vyprášili kožuchy a nejako ich nevidieť.
richardstk04
no kukurica to problém nieje no čučoriedky??
Stoklasa
Poriadne im chutia kanadské čučoriedky :) dokážu ich zožrať celé kilá... Oberajú si ich priamo z kríkov.
Dej jim kukuřici...
richardstk04
dakujem, skúsim si ešte na nich počkat, kým nezalezú na zimu. Da sa ich nejako prikrmit?
Toxi
Ako hovoríš, chodia v pároch a väčšinou za tmy. Ináč dosť agresívne zviera..
richardstk04
spozoroval som párik a čakal som 9 hodín na mieste kde som ich videl a chcel by som vediet, či maju vo zvyku chodit, lovit, snorit a kúpat sa na to isté miesto, alebo sú to nevypočítatelný tuláci.
jozefpetr
U nás sa loví jedine na náhodu. Ak zhrniem všetky aspekty a počty ulovených ( cca 15 kusov) tak správanie podobné ako jazvec, väčšina ulovená na jazvečích chodníkoch, resp. v kukurici. Viac krat boli pozoroané na vnadiskách pre diviačiu zver. Takmer výlučne boli lovené v noci (počas splnu,)alebo skoro ráno na rozvidnení. Čo ešte chceš vedieť?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.