dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

Nikon monarch-kde kúpiť najlacnejšie - diskusia

autor: lola
pridané: 6.8.2012 11:51
zobrazení: 6 563
hlasov: 1

Poradíte kde sa dá kúpiť tento puškohlad najlacnejšie- Nikon Monarch E 2,5-10x50 osvetlený bod.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
peeterko
odkaz
slavino
odkaz
lola
Vixen nechcem,chcem len nikon.
kaso79
Ja mam v tomto settingu co pozadujes Vixen, od P. jedlicku a spokojnost.
Jager68
Ale ja nanho nehanim....odbornik to je.....
lowec
Viem sprostredkovať výmenu nový puškohlad Nikon Monarch E 2,5-10x50 30 rokov záruka osvetlený bod za polovačku.. samozrejme vašu ponuku možnej polovačky ako i podmienky napíšte či na mail alebo do pošty. gamatechnic@azet.sk Spozdravom Alino.
borza222
Nemyslím si že je dobrý nápad kupovať tam kde majú najlacnejšie produkty, treba si overiť aj také veci ako napriklad: stav skladu, dodu dodania tovaru a celkový prístup ktorý je dôležitý aj pre prípadnú reklamáciu a či obchodník vôbec vie čo predáva.
pandur1
Jager nehádam sa, ja mam s ním inú skúsenosť. A potom, človek vyber si :-).
Jager68
No neviem....mne predal Monarch uplne v pohode a čínsky-pozorovací-...netvrdim ze neporadi atd atd..ale neupozornil ma na to..a ani na dalsie drobne nedostatky,ktore som objavil na tej optike..ani ho nenapadlo..dajte to sem vymenim..a to som unho kupil viac ako 3 dalekohlady...
pandur1
pána Ragača môžem len odporučiť, veľmi seriozny pán, ktorý určite nepredáva kopie. Bol som u neho viac krát a ak nemá nejako moc zákazníkov, tak sa s ním dá veľmi dobre pokecať. Neviem či je to najlacnejší obchod, ale máš u neho istotu, že nekúpiť nejakú čínsku kopiu.
ivanivan
Ján Ragač - PROOPT Prístavná 10 821 09 Bratislava Telefón:02 / 582 717 18 Mobil:0905 615 450 Fax:02 / 582 717 18 odkaz
lrentka
Pred časom prebehli zaujímavé akcie na Nikon monarch 2,5-10x56IL(s osv. bodom) napr. aj vo Zvolene. Ja som uvedený puškohľad kupoval pred spomínanými akciami v Zelenči. Pôvodne som chcel kúpiť meoptu, pán Jedlička ma presvedčil o Nikone a dodnes nebanujem. Je dobré, že so serióznym predajcom sa dá dohodnúť aj cena.
palok5
Zdravim. Ja zase hladam dobru cenu na Fomei leader pro ED 8x56 ????
borza222
Edu, pozri si prosim ťa ešte raz ten model (požiadavka je na osvetlený bod)
Edu
odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.