dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Strasser RS05 - zvolávacia akcia - diskusia

autor: xwolf
pridané: 28.7.2012 14:49
zobrazení: 6 178
hlasov: 0

Zvolávacia akcia na Strasser RS05 v kal. 300WM a 7mmRM - http://unsafeproducts.eu/2012/01/13/rifle-rs05/odkaz>

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Pepes33
Mám taký istý názor ako mibe74, a ešte k tomu by som sa bál že sa mi utrhne predpažbie a flinta capne na zem...:D Nie je nad zbrane postavené na systéme Mauser.
mibe74
Ja by som sa bal, ze mi odleti hlaven :-) a stratim optiku :-!
TikkaHunter
Zdravim, co hovorite na tuto flintu? Tu som sa co to docital o predoslom modeli, ze bol nespolahlivy, no snad v novom modeli vychytali vsetky muchy a bude to lepsie. Podla mna to vyzera super, jednoduche ako facka, len na druhej strane pri tolkych packach a gombikoch sa moze vela veci pokazit... odkaz
pepies
Leon stym konštruktérom nemáš pravdu ani ked myslíš na staršie modely Blasera s klasickym mauserovym systemom.a plasták už je 2 roky predany už mám len pekneho Blasera s výberovým drevom
Leon
vykašli se na dietu pak jseš už z hladu mimo jak stojíš u hrnce když nevíš kdo ti vymyslel to plastový kopyto co máš doma :-))))))
pepies
Leon asi máš pravdu ale ten konštruktér navrhol Strassera 05 a vaše slávne ČZ-ty :O)
Jager68
TAk jedno to asi nie je...
Leon
byl to strasser RS 05 300w.m. ale ono to je jedno je to jeden konstruktér
ferdo
mna by len zaujimalo, co na tej zvolavacke s tou zbranou spravia. Mas nejake info XWOLF?
ferdo
blaser to nebol, bol to prave tento fasacky produkt...:)
Jager68
Ale mlademu kniežaťu to vraj spôsobil Blaser....co sa mi ale nechce veriť.
tthunt
Syn pana Schwarzenbergera z CR nemal tolko stastia aby sa mu dostala tato infonrmacia vcas pred tragickou nehodou so Strasserkou..(nehodu pri ktorej mu vyletel zaver gulovnice do tvare pri vystrele prezil)
xwolf
Oprava linku na normalny odkaz. odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.