dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Puškohľad Swarovski Z3 4-12x50 - diskusia

autor: sniper100
pridané: 25.7.2012 10:37
zobrazení: 6 417
hlasov: 0

Ahojte zvažujem kúpu puškohľadu chcel by som niečo spoľahlivé. Našiel som tento puškohľad, nie je najlacnejší no človek to nekupuje na rok, na dva. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne čo by ste v danej cenovej úrovni a kvalite cca zvolili vy. Ďakujem za každý rozumný názor, postreh či podnet. http://www.opticsplanet.com/swarovski-z3-4-12x50-rifle-scopes-plex-4a-brx-bt-plex-reticle-riflescopes.htmlodkaz>

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
MMasska
ked sa rozhodujes medzi tymito dvomi tak ber racej Zeiss aj ked mne osobne celkom nesedi zeiss duralyt ale ta 60c osnova je gud ale ja by som si priplatil a bral to co ti pisal pepies Z4 a osnova mala bodka c60ale osnova mne osobne sedi naj c69 ale tu asi v tejto cenovej nezozenies
sniper100
Naozaj nikto nemáte konkrétnu skúsenosť s týmto puškohľadom, prípadne puškohľadom triedy Z3, alebo ak viete niekde o recenzii tohto puškohľadu - môže byť aj v angličtine, dajte prosím link. Ďakujem. Ešte otázka ak by ste sa mali rozhodnúť madzi swaro Z3 uvedenej špecifikácie a zeiss duralyt s osvetleným bodom čo by ste volili a prečo? Ďakujem
Rempo
sniper100, 25.7.2012 o 23:27 urob to ako väčšina, očekuj to v kamennom obchode pekne pokecaj s obchodníkom a ak sa ti bude pozdávať, tak si ho následne objednaj cez net.
Rempo
Pepies: ja som len komentoval link od pandur1, 25.7.2012 o 14:38 resp. som chválil osnovu. :-))
pepies
Sniper ked chces zainvestovat tak minimalne Z4 s osvetlenym bodom teraz ho robia aj s malou bodkou ako je osnova c.60 u Zeissa.ked chces nieco lacnejsie ako ti radil Rempo Docter nie Unipoint ale Basic je to rovnake ako Unipoint ale ma to klasicke zapinanie cerv.bodu na boku pootocenim kolecka.
sniper100
Dakujem za ine volby a moznosti, ktore urcite zvazujem a porozmyslam, celkom ma zaujal ten zeiss duralyt s osvetlenym bodom, len neviem aka je to kvalita a ci je to porovnatelne so swarom Z3. Skor ma vsak zaujimalo ci nema niekto skusenost s tymto konkretnym hore uvedenym puskohladom, resp. podobnou Z3-kou.
308Winchester
Ani týmto nič nepokazíš odkaz
Rempo
DOCTER unipoint 2,5-10x50 Z - 4-0 Dot - tú osnovu môžem len vrelo odporučiť.
pandur1
jááááj pardon :-)))), hneď dam odkaz odkaz , možno ešte aj toto aj keď trochu drahšie odkaz
Rempo
pandur1: si zobral svoje tajomstvo do offlinu..)))
sniper100
Kde pandur1?
pandur1
Tu maš kvalitou tu istu optiku aj s bodom za rovnaké ceny
3006sprg
zle uvazujes priatelu, prave preto ze je to taka draha optika tak uz ta nezabije tych par eur navyse...toto je puskohlad uz do konca zivota, a nebude to o 10 rokov lutovat ze si neprisetril? hovoris ze v noci nepolujes, nikdy nevies kde ta zivot odveje, ci uz zmena bydliska, alebo nejake poplatkove lovy, pozvania od kamosov, rozhodne kupuj s cervenym bodom ;)
sniper100
No osvetlený bod je dobrá vec, síce som ho v praxi ešte neskúšal no čo som počul tak si to poväčšine chvália. Ja poľujem 10 rokov a doteraz som fungoval bez neho. V noci skoro vôbec nepoľujem nakoľko nemáme skoro žiadnu diviačiu zver. A cenovo je to od známejších výrobcov o dosť drahšie - čo si momentálne dovoliť nemôžem. Nechcem ísť kvôli svet. bodu do nižšej kvality radšej bez bodu ale solídnu optiku, ktorá mi čosi vydrží....či?
Rempo
Neviem či by som v tejto dobe kúpil puškohľad bez osvetlenia.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.