dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

puskohlad odeon - diskusia

autor: Adam321
pridané: 16.6.2012 13:00
zobrazení: 5 321
hlasov: 0

chcel by som sa opýtať na spomínaný puškohlad ,ako je na tom kvalitovo ,na akú ráž je vhodný maximálne .za inf .ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
skaredylaco
Puškohľad ODEON -

Zdravim páni ake mate realne skusenosti s puškohladom značky ODEON.Ja by som to chcel na malokalibrovku.

capito72
Mám puškohlad Odeon 3-12x56 IR na 300 win.mag.už tri roky,zatial funguje.Je to rada Exclusive.
lanus
josi18 - Keď už, tak radšej radšej 2.5-10x50 !!! (1,5-6x42 je stará nadhánková klasika) .
josi18
Puškohľad Optisan Mamba 1,5-6x42 RAQ - Prosím o skúsenosti,prípadne názory ohľadom značky Optisan, prípadne puškohľadom Optisan Mamba 1,5-6x42 RAQ.Chcem ho na malorážku, s ktorou poľujem aj v noci na líšky.
lanus
S tými zárukami je to "zaujímavé" napr. tu : odkaz udávajú " Doživotná záruka na pôvodného majiteľa " .
Finist
Mám Optisan Mamba 3-12x56 na Rem.770 cal.243rem. S nastrelenim nebol žiadny problém a za tie peniaze to vyzerá byť slušná optika. Aj na Mambu je záruka 60mesiacov!
borza222
ked Optisan...tak minimálne rada Viper...tam už je záruka 5 rokov.
majko82
čínska kvalita , dobré jedine tak na malokalibrovku
FrantaB
puskohlady zn. Odeon a Optisan Mamba 4-16x50 RAQ -

Chlapi, ma niekto skusenosti s puskohladmi zn. Odeon? Kto to vyraba, lebo som to nasiel na strankach Meopty. A co hovorite na Optisan Mamba 4-16x50 RAQ, ma to nejaku svetelnost v noci. Dakujem.

Edu
na 7x64 určite zlá voľba
Adam321
ja nerozmýšľam nad ižkou len som pozeral jednu pušku 7x64 a je tam takýto puškohlad a nemám s ním skúsenosť .tak teda ďakujem za inf.
Edu
možno na vzduchovke alebo malokalibrovke hm . Na guľovnicu treba poriadnu optiku . Pred pár dňami som strielal z rem 770 v plaste + weaver lišta a optika bushnel 3 - 9 x 40 spolu to stálo kalibri 3006 niečo cez 400€ v predajni IBO TN .Ten plast nič moc ale ako pracovná puška v pohode . Ale chcel som napísať že ten puškohľad je určený pre túto zbraň ako komplet . To je iná záležitosť . Kto má 500€ a chce guľovnicu + montáž + puškohľad je to taká z núdze cnosť . Striela však po desiatkach vystreloch enormne presne !!! Je to lepšia voľba ako nejaká iž jednoranová + montáž + optika s ktorou sa zťažka do takejto ceny zmestiť ! Kamarát chcel umiestniť na staručkú 8x57 JS respektíve prepažbeného kvéra optiku . Kamene stoja okolo 300€ montáž 100€ a boli sme už na 400€ :-D optika podľa výberu . Preto ako dočasné riešenie volil túto zbraň . Mne osobne sa pomer kvalita a cena veľmi pozdáva aj keď je v plaste ! Pažba ktorá je riešená len pre optické mierenie pasuje na 100% .

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.