dnes je pondelok,  23. marec 2026,  meniny má Adrián,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:45,  dnes západ slnka: 18:00
termovizia nocpix
ODIMON

Reflexne oblečenie do pohonu. - diskusia

autor: jozef
pridané: 12.6.2012 16:38
zobrazení: 8 396
hlasov: 0

Zdravim.

Ake reflexne oblečenie použivaťe na spoločne polovačky a do pohonu ?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
stefa
Jozefff, v dnešnej dobe je už taký výber, že sa ťažko radí. Záleží to od Tvojho vkusu a peňaženky. Z môjho pohľadu musí toto oblečenie spĺňať tri základné požiadavky: 1. Nepremokavosť (najlepší je goretex, ale sú aj iné materiály dobrej kvality). 2. Odolnosť voči mechanickému poškodeniu. 3. Čo možno najnižšia hmotnosť. Teraz si len sadnúť k PC a využiť pána Googla!
Jozefff
Mam zaujem o kupu reflexnej bundy do pohonu.....vie niekto odporucit???? Dakujem
marin
Nikoho neodrádzam, každý nech si kúpi čo chce. Len vravím, že ja som neprepichol ani tie lacnejšie a úplne postačujú. A ver mi že ich využívam často.
JJhunt
marin ten kto robí za sezónu niekoľko desiatok spoločných+dohladávky a má sa trochu rád tak si tie protiprepichové nohavice kúpi (píšeš o cene 400-500 tak predpokladám že píšeš o nich)
Leon
Loni jsem odzkoušel obyčejnou Softshellová bundu a paráda nepařím se v tom a bodláky nebo šípky to netrhají odkaz
marin
Osobne používam bundu od Swedteamu. Bez problémov aj v zlom počasí, materiál a funkčnosť plne adekvátne cene,dostatok vreciek(mobil,vysielačka,GPS,cigarety,kľúče...)Absolútna spokojnosť ! Čo sa týka nohavíc je na trhu viac kvalitných, ale osobne si myslím,že cena niektorých modelov je absurdne prehnaná. Ja používam značku Hard, alebo Hubertus - koža.Nohavice drahšie ako 150 E sú podľa mňa prehnaný komfort. Neverím že budú mať dlhšiu životnosť a funkčnosť. Dať za nohavice 400 - 500 E je hlúposť.Samozrejme ak ich niekto oblečie raz do roka tak ho aj prežijú a budú predmetom dedičského konania.
pacenko
odkaz mate s ňou nejake skusenosti? Popripade poradte nejaku inu kvalitnu bundu do pohonu.
fero83
Zdravím Vás. Ja už 2 roky používam od Verney Carron nohavice. Super pomer cena, kvalita a odolnosť. Chodím po malinčí a trnkách ako psovod 5-7 krát do roka. Tu je obrázok
goret
priedyšné s exponovanými časťami vylepšenými kevlarom
IZ18308Win
Oblecenie do pohonu ako vodic - Ahojte, chcem sa spytat ake oblecenie pouzivate do pohonu ku psovi? Nakolko treba mat stale vrecka naviac, aby bola vzdusna a lahka a samozrejme velmi pevna. Poradte bundy alebo vesty. Dakujem
pavian
mne sa osvedčilo toto:nepremokave oblečenie
slotik
Nohavice do pohonu s membránou a pevným materiálom proti roztrhnutiu nie reflexné ale zelené.. do 150eur .. Vaše skuśenosti ?
jozef
Len ja hladam skor bundu ale u nas to ešte nieje tak moc rozširene..škoda
jozef
Edu a prave preto hladam niečo ine napriklad toto 20dolarov aj z cestou odkaz
Edu
vkusne to veľmi neni to je fakt
jozef
Edu ved toto ja viem že je to male spratne a učinne ale mne sa to osobne nepači.Jak cestar..
Edu
jozef nie je to páska je to reflexná vesta do auta . Malá skladná ľahka .
majko82
osobne odporúčam toto hubertus-bunda-obojstranna , je teplá , vzdušná a reflexná strana je z materialu niečo ako teflon , nechytá sa nato malinčie , bodliaky a tak , do pohonu ideálne
nugy
Ja mám tú istú ako písal "nivo" a som úplne spokojný.
fridomf
My sme asi pred ôsmimi rokmi každému členovi zakúpili reflexnú vestu.(ako do auta).Niektorí ich stále majú.Kto zodral vymenil.
jozef
Edu kvoli paske za 99centov som nezakladal temu zaujmaju ma bundy,pačia sa mi od sweadteamu no ak niekto použiva niečo ine budem rad ak da nejaky link.
marjjanko
zdravím Vás, ja používam na spoločné poľovačky a tiež na dohľadávky túto bundu odkaz . Mám ich pár na predaj, ak by mal niekto záujem.
Edu
V pohone som síce nebol už veľa rokov tak si vystačím s pasikom na klobúku ktorý je originál z jednej strany oranž + reflex pásika ked sa otočí je zelený . Reflexne pasiky má i odev od sweadteamu stačí iba otvoriť zips a pasiky su tam schované . Na poľovačku do pohonu postačí reflexna vesta v Rakúsku som také videl po 99 centov v puzdre velkosti zapaliek . Určite prežije sezonu aj viacero sezon . Za euro je to vybavené :-D
nivo
Já mám tuto,a je celkem dobrá.
jozef
čo poviete na tuto bundu nema ju nahodou niekto ?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.