dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

klubova vystava slovenskeho kopova zvolen - diskusia

autor: jami
pridané: 29.4.2012 10:03
zobrazení: 3 491
hlasov: 1

boli ste niekto na klubovke ako ste dopadli alebo ako sa vam pacily vystavene jedince ??

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
andylia
Velmi pekne dakujem je to klasik starý dobrý kopov
jami
andylia gratulujem vydel som ich oboch ten psik nevyzeral na 11,5 roka
andylia
Mali sme tam dvoch psikov spokojnosť nadovšetko nesklamali. Bola to moja prvá výstava trošku som to Ditke pokazila no neva aj tak dostala výbornú tesim sa , boli sme v triede mladých a vo veteranoch 11,5 ročný psík je to uz dedusko ale fešák
jami
tak sme sa museli vydiet . bol som aj ja a spravilo to na mna velky dojem dost psov nevedel som kde sa mam skor pozriet :-)
sovo51
ja som sa zúčastnil výstavy.. bol som zo psíkom v triede mladých bohužiaľ som bol neposúdený kvôli tomu že psík neukázal zuby... bola to naša prvá výstava.. ale nevadí získali sme skúsenosti docvičíme a hádam na jeseň sa podarí =) úspech bol že psík sa každému ľúbil a nikto na ňom nenašiel žiadnu chybu ... Krásna akcia , dobrá atmosféra a príjemný ľudia !! Určite sa zúčastním ďalšej podobnej akcie či už so psom či bez neho..
cucka119
Ja som síce nepredvádzala žiadneho z mojich zverencov, ale na výstave som sa zúčastnila. Exteriérová úroveň psíkov sa mi zdala na pomerne dobrej úrovni. Nepostrehla som žiadne výrazné chyby.
archer
hrozne ma mrzí, že som na túto výstavu zabudol, aj ked kopova nemám, patrí k mojim obľúbeným psom.. hlava deravá.. úúúplne som zabudol a to sa konala prakticky pod mojimi oknami.. ako bolo?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.