dnes je pondelok,  16. marec 2026,  meniny má Boleslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:59,  dnes západ slnka: 17:49
termovizia nocpix
ODIMON

Deň s LovuZdar.sk 2012 - diskusia

autor: admin
pridané: 16.4.2012 12:56
zobrazení: 7 690
hlasov: 8

Pozývame Vás na 3. ročník Dňa s LovuZdar.sk, informácie sú zatiaľ len veľmi stručné, časom doplníme podrobné informácie.

Takže čo vás čaká?

- STRELECKÝ PRETEK NA ASFALTOVÉ HOLUBY URČENÝ PRE AMATÉRSKYCH STRELCOV Jedna položka (10 terčov) - 2 €, do súťaže sa započítavajú dve najlepšie položky. Bateria. (info na +421 917 493 266)

- SÚŤAŽ VO VARENĺ GULÁŠU O 333 € !!! 3 členné družstvá, štartovné: 15 €, v štartovnom je zabezpečené drevo, voda, 1ks chleba, papierové obrúsky, umelé misky. Min. množstvo: 5 litrov. Možnosť po súťaži odpredať guláš po 1 €. Prvé miesto získa 333 €! Nahlásiť družstvá sa môžu do 25.5. 2012, súťaž sa neuskutoční ak nebude do tohoto termínu záväzne prihlásených aspoň 10 družstiev!

- TOMBOLA O BROKOVNICU

- Sokoliari - Sokoliarska skupina PEREGRINUS

- STREĽBA ZO VZDUCHOVKY (určené najmä pre deti)

- HÁDZANIE FLINTY DO ŽITA (mužská/ženská disciplína)

- UKÁŽKY VÁBENIA A FOTOPASCĺ

- NOČNÁ STANOVAČKA po akcii

Kedy a kde?
2. júna 2012 na strelnici PZ Obyce v Obyciach.

Ostatné atrakcie, súťaže a informácie budú doplnené. Ak by mal niekto záujem prísť a zadarmo prezentovať - predávať svoje produkty, ozvite sa na admin@lovuzdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
admin
Plánovaný termín bol 1.6.2013 ale bohužiaľ som to musel zrušiť, nakoľko som to organizačne ani finančne nestíhal. Chcem na to využiť i financie z 2% ale tie prídu až po polovici roka, preto predpokladaný termín akcie je august. Keď to bude aktuálne, zverejním to tu, prípadne i rozpošlem infomailom.
ulrich
neviem sa nikde docitat kedy sa tento rok bude konat Den s LovuZdar.sk , den deti sa blizi a..........
Tominko
Akcia sa mi veľmi páčila. Vlani sa mi nepodailo zučastnit ale tento rok som si to vynahradil :-D. Veľké ďakujeme si zaslúži Admin!
jojo1974
plne súhlasím s janom43,treba to trochu doladiť a bude to ono ,lebo niekto to bral ako mastrovstvá slovenska .dávam palec hore
hunter2
Presne tak toto bola asi jediná negatívna vec že istá skupinka vykúpila položky. Inak perfektná akcia. Admin ďakujem za prežitý krásny deň z LOVU ZDAR.
admin
jano43 súhlasím s tým a určite budúci rok sa poučíme aby niekto nekúpil napr. 10 položiek a potom sa niekomu inému neušlo zapojiť sa do súťaže. To určite budúci rok poriešime. Ďakujem za poznámku a správnu pripomienku!
jano43
Keby nie pre iné už len preto sa páčilo, že na obyckej strelnici sa vôbec konal nejaký pretek. Je smutné, že tamojšie PZ z troch pretekov za rok to zredukavalo na nulu...ale to je o inom. Acia "lovu zdar" sa mi páčila a ked by mal niekto kritizovať tak ten, kto sa niečím aj pričinil. Tedá nekritizujem len dve poznámky mienené v dobrom: - začiatočné strielanie na jednu vrhačku aj keby fongovala úplne bez závad, tak by sa nebolo vystrielalo možno 60% položiek ako pri troch vrhačkách. Tedá možno bolo aj dobre, že sa pokazila hneď na začiatku. - pre objektívnosť by bolo lepšie keby sa dve najlepšie položky rátali povedzme z prvých piatich, tak by sa zabránilo nadmernému nakupovaniu položiek na na úkor iných záujemcov.Kto by mal záujem a bol by čas dovolil mohol strielať aj viac ale už mimo hodnotenia.
admin
Ako sa vám páčilo? S čím ste boli resp. neboli spokojní? Ďakujem!
hunter2
Dík za info .
admin
Začína to o 9:00 a áno budú sa dať kúpiť náboje i priamo na strelnici. Súťaž vo varení gulášu začína o 9:00 do 13:00. cca 13:30-14:00 vyhodnotenie. Po skončení budú môcť súťažiaci odpredať guláš po 1 €. Strelby začínajú o 9:00 a budú trvať priebežne celý deň podľa záujmu do cca 16:00-17:00. Sokoliarske vystúpenie je o 14:00. Po skončení akcie je možné stanovať priamo na strelnici. O občerstvenie je postarané. Už len aby nám počasie vyšlo ;-)
hunter2
O koľkej to začína? Budú sa dať kúpiť náboje na strelnici ?
admin
Ak máte niekto záujem prísť na akciu a prezentovať/predávať svoje výrobky, ozvite sa.
admin
peter316 na email admin@lovuzdar.sk
peter316
Chcem sa spytat u koho sa treba prihlasit do sutaze vo vareni gulasu,pripadne na t.c.,alebo email?
admin
Chcel by som vybaviť čo najviac atrakcií najmä pre deti, je to však finančne náročné, preto by som vás chcel poprosiť o symbolickú zbierku vo výške 1 €. Ak chcete podporiť Deň s LovuZdar.sk prispejte na účet 2100245135/8330 symbolické 1 €. Uveďte prosím do poznámky vaše login aby som to mohol uverejniť tu na stránke kto prispel a poďakovať sa. Ak sa nájde osoba alebo firma ktorá prispeje väčšou sumou, bude samozrejme označovaná na propagačných materiáloch i priamo na akcii ako sponzor podujatia. ĎAKUJEM!
admin
Sokoliarske ukážky budú, začnú cca o 14:00. Ak by sa našiel niekto kto by prišiel predvádzať i niečo z kynológie, ozvite sa mi. Ďakujem.
eddie
To ano ukázky loveckých psů a třeba sokolníků to a nejen děti bude určitě zajímat,navíc to není i těžké na organizaci.
MatkaLC
Napr. streľba z historickej kuše a luku...u nás sa o to deti dosť zaujímajú.
sirase
to by nebol zly napad Rempo!moja manzelka sa chysta aj s detmi a neviem ako ostatne deti ale nase miluju psy,hlavne polovne.len neviem,ale myslim ze na veku nezalezi,nase maju 3 a 4roky.
Rempo
Ono by nemuselo byť zlé, predstavenie poľovných plemien psov deťom... Deti to bude zaujimať. + môžu hádať načo sa taký pes využíva....
admin
Aké atrakcie pre deti by ste uvítali?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.