postupujem v zmysle zákona. to sa však nedá povedať o tých, ktorí sú zodpovední zo zákona za takéto veci. teda MP a RV SR. jozefpetr, mám od nich doklad, že stanovy sú mimo zákon, ja si naozaj nepotrebujem robiť nejaké vymyslené konštrukcie. na poistnej zmluve je podpísaný štatutár ústredia a štempel ústredia. vo všetkej vážnosti, požiadam ťa o nahliadnutie do stanov spz a uveď mi, kde je stanovené kto je štatutárom spz. hovoríš o súde, no kukni do zákona, kto má rozhodnúť a je zodpovedný za riešenie. súd to nie je. no ani ten nevylučujem. ver mi, že to čo napíšem, aj doložím. nie je to nejakých citoch, ale o dôkazoch a tie som si nevymyslel. ak som nepriateľ za to, že to zverejňujem, tak prosím. ale nie som výmyselník. prečo neskúmaš, či nie si aj ty oklamaný, tak ako oklamali aj mňa. nie som nepriateľ slušných ľudí, a už vôbec nie tých, ktorých podvádzajú. aj ja som medzi nimi a bránim sa! ešte raz zopakujem: ak tu niečo tvrdím, viem to doložiť. a nie domnienkami. over si to napr so štatutárom. stanovy spz nájdeš na nete.