Paragraf 56 ods.3 zakona o polovnictve operuje s vyrazom "lov" nie "mimoriadny" lov ako napr. paragraf 56 ods. 4 zakona o polovnictve, ktory mozno chapat ako lov "ad hoc", pri odseku 3 to expresis verbis uvedene nie je. Odhliadnuc od toho zakon ani vyhlaska nikde nespecifikuje, ze mimoriadny odstrel sa riadi inymi pravidlami ako bezny lov, pri ktorom plati, ze ak" deň po poslednom dni času lovu pripadne na sobotu alebo na deň pracovného pokoja, možno loviť aj v tento deň" Navyse kazdy moze konat to co nie zakonom zakazane a nikoho nemozno nutit konat to, co zakon vyslovne neuklada (cl.2 ods.3 Ustavy SR, ktora je nadradena zakonu o polovnictve), nehovoriac o tom, ze v tomto pripade sa da vyuzit analogia s beznym lovom ako vysita, kedze mimoriadne povolenie odstrelu sa konci v sobotu. Cize si stojim za tym co som uviedol v prispevku nizsie. Argumentacne si ma teda zatial nepresvedcil, nehovoriac o tom, ze si nedal jeden zakonny podklad preco by nemalo pravidlo v zmysle ustanovenia par. 71 ods.2 vyhlasky 344/2009 platit. (Ja osobne som take ustanovenie zatial nenasiel)