dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Mám zaujem o brokovnicu cz ultralight upland - diskusia

autor: xrzavsky
pridané: 13.3.2012 12:52
zobrazení: 8 534
hlasov: 0

Zdravím Vás,kto by mi vedel poradit nejakú brokovú kozlicu, ktorej nerobia problemy jednotne strely, a aj na sportovu strelbu by sem-tam bola vhodna.Rozmyslal som nieco od CZ-USA napr. CZ UPLAND ULTRALIGHT, CZ-USA REDHEAD alebo IZ niektoru z 27. Problem je ze neviem si vybrat,tak Vas ziadam o nejake rady.

Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
matomatozhrinovej
tie co som ti vypisal su tusim od 150 do 500 e
matomatozhrinovej
a moja rada hunter2
matomatozhrinovej
pozri si :BROKOVÁ DVOJKA zn. BAJKAL;Brokovnica Hamerles 16/16,Broková kozlica Bajkal IŽ-27-E,Broková kozlica TOZ 120E, kal. 12/12-70 alebo Broková kozlica ZH 201
pandur1
ak niečo okolo 1000 E tak ani toto nie je zlé odkaz
ANDELIK
hunter2 uplne stebou suhlasim
hunter2
Niet nad staré dobré ruské železo IZ-27E . Mám ju a nepotrebujem nič iné.
plidinsky
Ahoj, ja používam IZ-27E. Chodím s nou na pernatu, lisky, spolocne polovacky na diviaky - s dobrym strelivom (jednotna strela Fiocchi s vrutovanou spickou, rottweil express 4,5mm na lisky, GB 3,5mm na kacky - posledne asi zmenim, ale v testoch a cenach vyzeraju skoro najlepsie). IZa mi spadla do Dunaja pri -12°C, niekolko krat som ju vymachal v snehu, blate, spine, listi a stale funguje. Nehovorim, ze neexistuju kvalitnejsie pusky (a strasne rad by som si nieco take zaobstaral), ale po vymene musky za oranzovu listu mi ta puska vyhovuje. rekord: nieco malo cez 80m - huste kriky - Fiocchi - streleny diviak (spodna komora - cisty priestrel) to je iba moj dodatok k IZke
lovec84
FAIR sa dá, tiež Lanber v tejto cene.
xrzavsky
do akej sumy? Hm...no ak by to bolo do 600 tak cz alebo bajkal ale mohlo by byt aj do 1000 ak je nieco dobre tak si aj priplatim
650525
Do akej ceny?
pepies
Glen sorry myslel som prevedenie Marocchi Field ktoru mal Peto jedlicka v akcii za 850 eur ja ju mam a za to som ju doporucoval.
PoloVlad
Ja som si pred 2 rokmi kúpil možno vtedy menej známu BK Fair Premier. Kukni tu odkaz Spokojnosť nadovšetko, mám s ňou strelených niekoľko líšok a aj v decembri som strelil s ňou diviaka v pohone. Výmenné zahrdlenie, pekná, ladná, dal som za ňu 930 €. Vtedy som držal v ruke aj IŽ, ale keď si porovnáš len IŽ a Fair - väčšia váha pre IŽ a zlomiť ju tiež trebalo takmer na kolene. Rusa by som nechcel. Voľba je na tebe, pozri moje fotky, zopár foto tam s brokovnicou mám. Veľa úspechov...
glen
Pepies nemám,tu je odkaz na Marocchi First + prevedenia v ktorých sa vyrába : odkaz A ako som spomínal,kolega ju kúpil za 850 EUR.
MMasska
IZ 27 E stoji 220e a vyrovna sa im a v tej cene nieje o com
pepies
Glen mas tam preklep je to Marocchi Field a na cenu 850 eur mozes zabudnut teraz stoji 1100 eur.marocchi dovaza Peter Jedlicka zo Zelenča pri TT
xrzavsky
A ta Marcchoni kde sa dá za takú dobru cenu zohnať?
glen
V tejto cenovej kategórii 12-ková-magnumová koza Marocchi First,voliteľná jednospúšť s výmennými čokmi.Kolega zo združenia ju kúpil za 850 EUR.
kaso79
Neviem ake jednotne strely chces strielat, ale myslim ze chokovane BK s cylinder chokom su na to pravdepodobne dobre, a pritom si mozes chokes menit aj podla sportoveho zamerania strelby. ci OS/Skeet s tymi cylindrami alebo full pre Trap...
MMasska
dakedy som sportovo strielal s IZ 27E mozem doporucit za tu cenu nieje o com debatovat presna a dobre krytie a jednota strela len do spodnej hlavne ale strelal som na 80 m pivove flase. samozrejme su aj lepsie ako Bereta Brownig Merkel atd zalezi kolko chces investovat

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.