dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

Silva Regina Medzinárodný lesnícky a poľovnícky veľtrh - diskusia

autor: jeges
pridané: 29.2.2012 7:47
zobrazení: 6 323
hlasov: 0

Čo hovoríte na túto výstavu?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
majko82
tak v pondelok som v Brne aj ja , polovníci a lesníci si prídu určite na svoje a samozrejme aj včelári
lct-S
Hlavne si pridu na svoje, tí co poluju a este aj pracuju v lese. Za jeden den sa neda vsetko prejst. Ja som bol minulí rok 2krat v priebehu troch dní. Ideme v pondelok deviati a uz aby to bolo
FOXMEN
v Brně jsem byl loni.........a bylo to celkem fajn......celí rok šetřím a nenakupuju po obchodech..většinou pak poslední den výstavi mají na vše slevu...tak většinou utrácím peníze tam.......loni jsem tam dobře pochodil - koupil jsem celí zimní komplet z berana ušetřil jsem pár stovek..ale bylo i na co koukat..........tak uvidíme letos.....
operak
Ide niekto z Ba v sobotu do Brna ? Ak áno kontaktujte ma prosím aj súkromnou poštou.Ďakujem
kaso79
Treba si uvedomit ze Brno bolo minuly rok tiez vyrocne, ako nasa vystava pred par rokmi, preto to bola pecka co sa tyka trofeji a prezentacie ceskej myslivosti. Obavam sa ze toho roku to moze byt slabsie...
jeges
kaso79 práve to FeHoVa aj mňa sklamala, takže Brno sa tomu nepodobá? nechcem nakupovať!
archer
odkaz vačšinou samé stroje..
kaso79
Ja som sa zucastnil posledne roky oboch...FeHoVa ma toho roku dost sklamala...nakupny veltrh, sice s dobrymi cenami, ale trofeji tam clovek mnoho nevidel. Brno je na tom lepsie co sa tyka trofejovej prezentacie...a myslim ze aj viacej firiem z nasho regionu je tam..zato nakupovat som tam nekupoval nic. Nezaujalo...
majko82
Fehova je lepšia , ale ako vravím aj v Brne je čo okukávať
jeges
Keď by ste to porovnali s FEHOVA z Budapesti. Ktorá je "lepšia"?
majko82
Jager68 píše dobre , ale určite sa oplatí ísť aj do brna , bol som minulí rok a páčilo sa mi keďže na slovensku taká výstava nebýva a zase nie je to až tak ďaleko
Jager68
DAtum je o.k. Nic moc... Salzburg, Mnichov / Augsburg a aj Švajciarsko-Bern su ovela ovela lepsie.
Hirko2
to by sa mi teoreticky mohlo dať ... šiel by som pozrieť
jeges
Brno 31.3 do 4.4 ale nie som si na 100% istý či ten dátum je na deň správny ale ten víkend to je. Chystám sa tam len neviem či sa to oplatí.
Hirko2
Kde to je a kedy sa to koná?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.