dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Jagoš bytkár - diskusia

pridané: 28.2.2012 19:12
zobrazení: 2 641
hlasov: 0

Dobrý večer chcel by som sa opýtat ako mam mojho este len 3 mesačneho jagdteriera odnaučit aby sa nebyl zo psami.Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
bobo1
je to asi tvrdý psík...:-DDDD
Edu
Je to vlastne byt & kár . To druhé slovo bude asi z romskeho jazyka .
jaroslav103
bytkár je mozno slang pre psa co zije v byte:)
yegi
ako píše lct-s pes sa teraz socializuje,treba ho vodiť medzi iných psov,ktorí sú kľudní a malého psíka chváliť a povzbudzovať,ked nebude prejavovať agresiu.Teraz sa mu snaž veľa venovať,aby sa na Teba naviazať,aby Ťa potom v neskoršom veku stále hľadal aj v pohone,aby sa naučil si Ťa kontrolovať.jedna zásadná vec,ovladatelnosť a odvolanie,alfa a omega,hlavne u jgdt.pokial ho nebudeš vedieť ovládať,neber ho von.
lct-S
Jagdterier moze bit, aj spicova sabaka, ale aj spicovy ... To ako sa to vyvrbí, to je trosku dan za to, ze chceme mat ostreho psa a tak sa rozhodneme pre toto plemeno. Uz aj v 3 mesiacoch sa da spoznat, ci je to hra a ci prve a zaroven presvedcive priznaky dominancie. Ak je to v psovi (a to pes dostava do vienka pri narodení) tak meter dlha a cm hruba, celkom nepomoze. Ked je pes trochu starsi, da sa to ked je pes na ociach par sposobmi potlacat. Ale teraz v tomto veku (faza socializacie) nic nemozes lepsie urobit ako ho vodit medzi psov a medzi vela psov, ktorí nie su bitkari. Je to zviera zo svorky tak sa musi naucit v nej spravat a to je najlepsi sposob kde "okuka" sposoby komunikacie, atd.
sovo51
Podľa mňa nemôžeš na trojmesačnom šteňati vidieť či sa chce biť zo psami alebo sa chce len hrať.. on teraz všetko bere ako hru. Nechaj ho nech sa vyhrá a časom uvidíš ,ak bude agresívny do psov tak ta vychovávateľská ako radi majko82 !
mibe74
najprv sa nauc pravopis a potom sa venuj psovi...
miso1891992
budem ho to musieť dáko odnaučiť, aj ked to nebude ľahké,lebo mam aj 2 ročnú sučku a s tou som takýto problém nemal práve naopak ona je dosť plachá a ten malý jagoš ju stále bije a hryzie asi už pomože len tá vychovávateľka:-)
majko82
vychovávateľkou jeden centimeter hrubou a jeden meter dlhou :) ale to skôr u starších jedincov , na troj mesačného psíka treba ísť opatrne , upozorniť ho a keď tak tak jemne potrestať a hlavne sa vyhýbať situáciám kde by mohlo prísť k potýčke s iným psíkom

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.