dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Pomôcky na lov husí - diskusia

autor: finko
pridané: 1.2.2012 10:50
zobrazení: 4 360
hlasov: 0

Zdravím Vás páni. Potreboval by som poradiť aké pomôcky na lov husí používate - balabány, vábničky, maskovanie, úkryty a pod. Poprípade kde sa tieto pomôcky dajú zohnať. Slovensko aj zahraničie asi nie USA, pretože tam sú iné druhy husí. Za rady Vám ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
sovo51
odkaz tu pokukaj tu najdeš toho veľa
nugy
Maroš tie z USA musíme objednať spolu ;)
pacenko
s husičkami zatial skúsenostiu nemám,ale už dlhšiu dobu uvažujem nad tým,že si objednám z USA nejaké vábničky hlavne na kačky a niečo aj na husi.ten hlas tých vabničiek z USA je neporovnatelný s tými čo sú na našom trhu..
lowec
goret viem viem dik, to bolo zámerne napísané ako žartík ,o balabánoch sme sa realne rozpravali s finkom a práve cena tu v SR alebo čr sa nám zdá dost eur.takže preto aj táto diskuška , no a ta zakazánaná výhovorka oprava výrovka no s čias kedy to bolo povolené počúvam od starších polovníkou velmi krásne príbehy ako chovali doma výra miška a príbehy spojené s ním.
goret
lowec, pozri si §65 odstavec (2)e zákona o poľovníctve a skús uhádnuť prečo bola zakázaná výrovka. Husie balabány sa už dajú zohnať aj u nás, napr. odkaz
finko
Lovec srandicky, srandicky!!!!!!!
lowec
finko servus priatelu, moja známa chová husi ,dohodol som snou že vždy na polovačku nám ich požicia ak máš kolík a špagát neni problém a balabáni maš. :))k dohode samoška patrí ak by neboli dive husi známa nám ich odpredá za zostatkovú cenu pri náhodnej strete s olovom PS: sranda musí byt.... ?alebo som sa splietol s balabánim s mojim blábolom kua ako to je ::))) ,tiež som zvedavý na ostatných a ich pomôcky pri tom love.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.