dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

ako zistím rok výroby mojej zbrane? - diskusia

autor: Peter111
pridané: 24.1.2012 21:26
zobrazení: 5 863
hlasov: 0

Dobrý deň.

Vie niekto poradiť ako zistím rok výroby guľovej zbrane?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Tafito
Zdravím, Vedel by mi prosím niekto poradiť ako môžem zistiť rok výroby zbrane? Jedná sa o revolver Smith & Wesson. Jedná sa o model 64 - a to už neviem identifikovať. Výrobné číslo začína 1D. Ďakukem za každú radu
orol
Napíš všetky čísla v presnom poradí, čo sú na hlavniach, puzdre záveru a závere.
dusab
Rok vyroby zbrane je spravidla rok prvej tlakovej skusky. Samostatne sa rok vyroby na zbrani nezvykne vyrazat.
lanus
Peter111 - Tá "05" znamená rok výkonu toho čo predstavuje predmetná značka t.j.Česká št. skúšobňa ;čiže to môže, ale aj nemusí byť rokom výroby zbrane !
Peter111
je číslo 05 vyrazené na hlavni a na púzdre záveru vedľa vyrazeného symbolu leva rok výroby zbrane?
brandys
Moja zbran ma na boku vyrazené výrobne číslo na hlavni a na záverovom púzdre.U teba by to malo bit stejné.
Peter111
je to CZ 555
goret
dosť málo si o tej zbrani napísal, ale určite podľa výrobného čísla u výrobcu :)

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.