dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

Poľovnícke výstavy 2012 - diskusia

autor: nofi
pridané: 1.11.2011 18:43
zobrazení: 7 181
hlasov: 0

Viete mi prosím poradiť, kde by som sa dostla k informáciám o poľovníckých výstavách v okolitých štátoch, prípadne nejakej veľkej výstave v EU v roku 2012? Ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Jager68
Výstav je požehnane. Na Google si daj Jagdmesse a mas to. Teraz je Salzburg, Mnichov, v Dortmunde je brutal.vystava a aj v Berne. V Nemecku su vystavy takmer cely rok. V rakuskom Imste byva super chov.prehliadka tirol.polov.spolku.
jancigas
neviete náhodou kedy je výstava v Trebišove? Myslím, že toho roku to robí Trebišov, ďakujem
brandys
odkaz
FOXMEN
s tím dřevem máš určitě pravdu to bez debat......v německu seženeš kvalitu za rozumnou cenu...u nás jeto problém, kolega zbrojíř co vyrábí zbraně na zakázku nakupuje dřevo jedině v německu.
pandur1
Foxmen Natura je vynikajúca ale čo som tam bol asi 4 krát nevidel som tam také drevo čo by ma zaujalo. V nemecku kupuje kamarát a hovoril že tam si určite vyberiem. Nejaký predajcovia boli tento rok aj u nás v BA na výstave, ale také výrezy čo mali, tak také sa mi sušia aj doma :-))) a keď som chcel niečo slušnejšie tak mi povedal takú cenu, že za to pomaly kúpim slušnú guľovnicu a to nemyslím CZ, Rosller (netvrdím že tieto nie sú slušné) ale cenovo trochu vyššie.
FOXMEN
"PANDUR1" , pokud chceš dobré dřevo tak ti ten Norinberg doporučuji, brácha si tam před 3,rokami kupoval dobrej tureckej ořech na svojí obojetnici,myslím že to bylo i za dobrou cenu(mohu zjistit přesně),já sem tam nikdy nebyl,takže nemohu soudit jak to je....dobrá výstava je i u nás každým rokem (MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA NATURA VIVA V LYSÉ NAD LABEM)..tam jezdím každým rokem.vždycky předposlední a poslední den mají perfektní a velký slevy na všechno....je tam i na co koukat.tuto výstavu vždycky prezentují v našem časopisu MYSLIVOST......ale každým rokem je ten termín stejný konec 4.měsíce tuším.
nofi
Tak sme traja. Este zohnat styroch.
motaq
Riso na FeHoVe som sice videl nejakych pazbarov ale ci predavali aj vyrezy to neviem, skor by som povedal ze nie.
motaq
no som za, ja som sa chystal aj tento rok do Norinbergu ale nevysiel mi krok, takze by som to rad napravil v 2012. takze som za nieco naplanujeme, ked nas pojde viac bude sa lepsie cestovat. nie je to malo ale zase ani nejak vela, vsetko po dialnici. a aj na FeHoVu sa mozme vybrat.
nofi
Ja by som sa rad pozel do Norinbergu.
pandur1
Ja som myslel ten Norimberg, ešte som tam nebol a chcel by som kúpiť nejaké slušnejšie drevo na pažbu. Neviem, či na Fehove niečo také kúpim.
nofi
NA Fehovu pojden na 100% a ak sa dohodneme mozeme ist aj na IWA. Do auta sa vojdeme siedmi.
pandur1
Chlapci ja zatial na 90% idem, Marian Ty?
nofi
Dakujem Fero, pozeral som to,je to nejakych 600 km z BA. Nepojdeme? :-)
motaq
IWA Norinberg 9.-12.marca 2012, asi najlepsia vystava v europe. FeHoVa je tiez ok a je blizsie ale s IWA je na tom este lepsie.
premvadasz
FEHOVA Budapest 16-19 februar, ked si tam chces prenajat miesto na stanok prihlasku by si mal poslat najneskor do 15-teho novembra.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.