dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

\"pískanie lasičky\" - diskusia

autor: Stoklasa
pridané: 25.10.2011 20:24
zobrazení: 5 118
hlasov: 0

Zdravím,

mohol by prosím niekto tu do fóra zavesiť odkaz alebo nahrávku (audio, video), ako má správne vyzerať pískanie lasičky pri vábení líšok? Prípadne, ak nebude k dispozícii nahrávka, či video, postačí jasný opis, ako vábiť touto vábničkou. Vďaka.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
goret
.. tak aby sa to podobalo na hlas "nariekajúcej" lasičky, ktorú práve niečo ulovilo.
vivatvikend
dnes mi došla vábnička "hlas lasičky". návod hovorí:vzduch do seba vťahujeme ostro, ťahavo 3-4 krát, hlas modulujeme v pästi
rhoods
tomulino:som zisitil,ze lasicku mam ako narek srncata,to sa ti mohlo asi zdat,ale dobre video
tome83
naozaj to tam nieje? hmm tak sa ospravedlňujem, mal som pocit že to tam bolo. Viem že som to niekde videl skúsim ešte pohľadať.
Stoklasa
Ten film som si pozrel, no nie je tam zmienka o pískaní lasičky.
tome83
startoci napísal som Vám správu
rhoods
pekne video
Stoklasa
u mňa funkčný. diky.
startoci
odkaz je zrejme nefunkčný (aspoň u mňa)
tome83
odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.