dnes je pondelok,  20. apríl 2026,  meniny má Marcel,  spln: 1. máj 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 19:41
termovizia nocpix
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

západosibírska lajka aké máte skúsenosti s týmto plemenom zaujímajú ma všetky názory? - diskusia

autor: fatran
pridané: 16.12.2007 23:40
zobrazení: 12 929
hlasov: 1
zdraví vás fatran mám doma západosibírsku lajku hľadám ľudí ktorí majú skúsenosti či už z lovom alebo chovom tohto plemena.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
tempus
Tak pridám aj ja názor, lajku nemám, nemal som a ani mat nebudem. Dôvod je jednoduchý, ešte som žiadnu lajku nevidel normálne robiť, čo som mal možnosť na poľovačkách vidieť bolo veľkým sklamaním, absolútny nezáujem o zver aj keď ostatne aj slabe psy hlásili a robili diviaky na 50 m od balalajky…..dokonca som zažil extrém, kedy cely pohon čakal na lajku a majiteľa, ktorý ju presviedčal, aby láskavo preskočila jarok, čo dali s prehladom aj jazvedciky….asi balalajke vadila voda.
dede
Reakcia na príspevok od tempus, 21.12.2021 o 12:24
Mňa minule lajka chcela na spoločnej uhryznúť, našťastie boli na poľovačke poplatkovo fíni, tak ju usmernili...
zaitzev
ja mam zapadosibirsku lajku este len 5 mesacne stena ale paci sa mi to plemeno pre nenarocny chov a vyborne vlastnosti...dobre hladaju zhody:-D
ico
fatran , západosibírska lajka je plemeno, ktoré ešte nenašlo veľa poľovníkov priaznivo naklonených k jeho exterieru. Potrebuje možnosť byť stále v revíri a hlavne kontakt so zverou. Hlavne ostrosť, ktorá je mutná býva na diviačiu zver slabá. Málo majiteľov sa venuje výcviku tejto potrebnej vlastnosti. Je to výborný farbiar - nemá problém vypracovať dohľadávku aj 4 - 5 km dlhú.Tak ako pri všetkých plemenách aj tu treba dôsledný výcvik a kontakt s diviakmi.Veľa úspechov.
remington223
čital som inzerát a ponukal po 3000sk s pp.Len v jednom članku sa chovatel sťažoval že mu lajku zastrelili ako tulaveho psa alebo vlka.
zaitzev
uz som kupil dalsiu lajku, takze mam dva feny, idu po lese vo dvojke, parada...
fatran
informácie o severských poľovných plemenách psov získate na odkaz
fatran
Zdravím vás.Chcem dať do pozornosti všetkým ktorí by mali záujem dnes v noci vrhla sučka západosibírskej lajky ALANKA TRAVIĆKOVA BRIA chovná stanica VALING chovateľ p. ALOJZ KA
ĆUR TOPOREC 50 059 95 TOPOREC 0905 330 293 štyri šteniatka 3 psíkov a jednu sučku. Matka je výborná skúšky FSD I.cena,FSMP II.cena,LSMP III.cena ,skúška odvahy 3.Otec ALEX DOLNA PASEKA výborný FSMP III.CENA skúška odvahy 2.
kasari
Zajímalo by mě, za kolik se prodávají štěňata na Slovensku.
BEBE
...mám fenku.. som s ňou max. spokojný po praktickej stranké, jediný nedostatkom je že občas sa stratí a loví sama, neviem ju v tomto odnaučiť..
mirek68
Mam otazku chcel by som surne zistit kto ma na predaj steniatka zapadosibirskej lajky s papiermi popripade niekoho znameho chovnu stanicu s aktualními informacie kedy je najblizsi vrh alebo niekoho znameho poprosil by som informacie co najviac lebo potrebujem psa do pol.zdruzenia ospravedlnujem sa za gramatiku ale som na nocnej a nechce sa mi rozmyslat a aj za prispevok ak je nespravny dakujem :-)
lanus
mirek68 - zs lajky vedie oficialne tento klub : odkaz ; (ak ťa na ne pustí antivir. program ,tak by si tam mohol najsť informácie).
mirek68
Nepustilo ma to ako vravis ale dakujem zatial
TatianaMudrakova
Reakcia na príspevok od mirek68, 21.5.2022 o 3:38
Dobrý deň, ak ešte hľadáte šteniatko Západosibírskej lajky, my máme este jedno na predaj, ihneď voľné. Kľudne ma prosím kontaktujte: 0948466912 Ďakujem Tatiana

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.