dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Prosim o pomoc pri vabeni srnca - diskusia

autor: fedi
pridané: 2.8.2011 21:28
zobrazení: 2 170
hlasov: 0

Zdravim. kupil som si srnciu vabnicku Nordik roe. vedel by mi niekto poradit ako s nou narabat?... tie 4 zakladne tony som sa naucil... potrebujem vediet kedy aky ton pouzit....dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Hekler
veľmi dobré videá
puky
tu mas kratke video ako na to :) odkaz
fedi
chlapy dakujem za rady... to video stahujem dikes za odkaz... dnes v rano som bol zase skusat stastie a trocha sa podarilo :-) o 5:30 sa mi podarilo privabit 3 rocneho.. neskor tu hodim video :-)
ROBO7X64
No Gombo rada nad zlato
Gombo
Zdravim stimto tipom vabničky nemám skusenosti ale ak sa zamerate na čisto vabenie srnca tak biste mali vedieť vitvoriť zvuk pia odporú- čam v mesiacoch Jun,Jul.Ak je srnec na blísku do 5 až 10 min bi mal byť nadohlad.
pacenko
odkaz skus si stiahnut toto dvd,mas to tam pekne dopodrobna vysvetlene a aj predvedene...
silma20
Dnes rano s Nordikom dva srnce, jeden 5 rocny a druhy 3-4 na 20m. Teraz som sa vratil z reviru z vecernej postriezky. Jeden rocny a jeden dvojrocny na 5m a jeden 6 rocny na 10metrov. Na vabnicke su tri gumicky. Prva je na prvom zareze druhy zarez je prazdny a v tretom je dalsia gumicka. Peri prilozim na prvu gumicku a fuknem. Potom pouzivam aj to nasilne parenie srny ci ako sa to vola. Ale mama taky pocit ze ked je ruja v plnom prude mozes vabit zo vsetkym a uspech sa dostavi.
Leon
koukni na youtube kdy jsi nechtěl koupit DVD

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.