dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

mlady jagos - diskusia

autor: cyrko69
pridané: 25.7.2011 11:29
zobrazení: 1 988
hlasov: 0

chcel by som vas poprosit o radu. mam mladu sucku jagosa 5mes. do nedavna pocuvala na privolanie bez chyby ked som ju zavolal hned prisla .ale posledny tyzden som jej zacal uz robit kretke stopy lisky a zajaca . od vtedy ked som snou vonku totalne ma ignoruje a nechce ku mne prist.. ako sa to da napravit za radu vopred dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
ujec112
cau cyrko.ja si osobne myslim aj podla skusenosti,ze sucka ma vacsiu radost z toho ze moze hladat dalej stopu a behat po stope,akoby sa mala ku tebe vratit.proste ma to v krvy a musis ju viac teraz chvalit aby stopa a zver bol az druhorade ako ty.to ja moj nazor.proste sa musi tesit viac na teba ako na volaku stopu,alebo zver.
exc125
každý nato má iný názor
cyrko69
dakujem za rady... no tie stopy som robil asi iba dvakrat po takych 10 metrov... nemyslel som si ze to ju az tak zatazuje.. este raz vam dakujem...
majko82
všetko treba robiť po roku , do roka len poslušnosť , aj ten brloh ,, skúšky môže robiť až keď má rok
yegi
cyrko,ty si už ako 5ročný chodil na gympel?5mes.psíka zaťažovať takýmito vecami,nedivím sa mu,že ťa ignoruje.dopraj mu času,aby dospel,potom ho tráp.stopy stačí robiť po roku,predtým brloh,atď.:-D
fikus
Elektrický obojok takému mladému psovi v žiadnom prípade nedávaj. 5 mesiacov je vek kedy si mladý psík začína dovoľovať. Potrebuješ sučke urobiť dobrú privolávačku. Začni na dvore ked je hladná zavolaj ju a daj jej varené mäso. Až ked to bude robiť na 100 % na dvore začni to isté v neznámom prostredí. Stopu nerob kým sa šteňa neupokojí a nenaučíš ju spoľahlivo daunovať.
dados
skus pístalku , alebo v najhorsom prípade elektricky obojok ..

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.