dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

nikon coolpix L120 - diskusia

autor: berny96
pridané: 6.7.2011 21:30
zobrazení: 2 964
hlasov: 0

Dobrý deň,chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s tým to foaparátom.Za odpovede vopred ďakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
stanopariza
mna by zaujimalo porovnanie toho canona a odkaz
Leon
jak se dá rychle fotit s tím CANON PowerShot SX30 IS potřebuji foťák na focení psů při tréningu nebo při lovu a když fotím s tím starým kodakem tak to je strašná doba než můžu fotit znova tak že třeba pes při aportu nafocen ve vodě a pak je už dávno z vody venku než to můžu zmáčknout znova
Edu
duso2 použitý kvalitný zoom od canonu je 100 - 400 IS USM profi triedy L . Použitý sa dá kúpiť okolo 1000€ neviem či je to veľa alebo málo je to proste 1000€ kto ich nemá môže ísť do sigma 120 - 400 HSM ten stojí približne polovicu . Ten kto nemá ani toľko a chce nejaký slušný zoom za smiešne peniaze Tamron AF 70-300mm f/4 Di LD Macro za 137€ . odkaz robí pekný bokeh je troška pomalší ,ale v rukách priemerného fotografa sa dajú robiť fantastické fotografie od makra až po zver . Hlavný rozdiel pri zoom objektíve na zrkadlovke by som videl v peknom plynatom bokehu odizolovania pozadia od motívu . Tiež nerobí chromatickú aberáciu ktorá je pri kompaktoch pri väčších zoom približeniach dosť zjavná ako i vinetácia . Tiež kresba sa nedá porovnať s kompaktom UZ . K špičkovému telezoomu od canonu ? No tak ja by som poradil tento : odkaz
duso2
Edu edu, nie kazdy chce fotit makro a ma na objektiv 5000 ecok. Mne trosku sumu nevadi,vacsinu foto pozeram na PC,cize tam sa nedokonalosti stratia.Co mi vadi je temnost,slaby kotrast,svetelnost a tam mas pravdu ziadny ultrazoom neexceluje. Porad nam potom nejaky spickovy telezoom objektiv od Canonu nejaky USM?
Edu
Mo dobrá mašinka ale urobiť zoom je to najlahšie !!! ale na 35 zoom sa neteš použiješ tak do 15 x pri malom čipe a malom skle žiadna slava .Marketingove ťahy . Čo clona ? čo čas ? atd. To sú u mňa veličiny . Pevná 400 stovka objektív o clone 5,6 stojí 1300€ ale o clone 2,8 stojí 6500€ . zoom pre mňa nie je nič !
berny96
NIKON COOLPIX P500 čo naň poviete?
Edu
odkaz
berny96
EDU, veľmi pekne vám ďakujem, uľahčili sme mi rozhodovanie
Edu
slušná mašinka . Výborná voľba . Na zver a ako univerzál compaktík za 200€ určite dobrá voľba od výbornej značky akou nikon nepochybne je .Canon má podobný kompaktík s 30 x zoom . odkaz Tiež slušná mašinka .Slušné video aj foto odkaz odkaz odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.