Edu ako mozes napisat ze hummer kraluje ? hummer je auto kt. ma 3,5 tony tzn. ze sa moze ist zrovnavat tak akurat z mercedesom Unimog a podobnymi a myslim, ze na unimog sa ani zdaleka nechyta. Bol som na vselijakych offroadovych akciach a kazdy ked zbadal Hummer tak cakal, ze to bude nieco extra, ale opak je pravda. V terene 0 bodov a to myslim H1 vojenske. H2 a H3 uz je uplna slabota.Kludne mi tu mozes davat odkazy na You tube. To su len bludy a realita je niekde inde. Este som nevidel hummer na ziadnej Offroad Trophy. Ked chces auto do terenu, kt. nebudes pouzivat na cestu, ale cisto len na pracu tak stary Mercedes G, LR Defender , Jeep Wrangler alebo Nissan Patrol- hlavne vsetko v kratkej verzii. Lenze tam si musis priplatit. Ked lacne tak bezkonkurencny je Suzuki Samurai, obidve tuhe napravy uzavierka, lahko upravitelny, das tam pneumatiky ake chces. To sa s Nivou porovnat neda, v predu nezavisle zavesenie kolies a vzdadu sice tuha naprava, ale ked das gumy sirsie ako 200mm tak pri malych hrboloch pri vykrizeni napravy ti uz bude skret o blatniky. A k Pajeru. Myslim, ze je to pohodlnejsie kvalitnejsie jazdenie, ale o polovicu drahsie ako Samurai alebo niva a nedajboze ho niekde opres o strom alebo nieco utrhnes a znova v predu chyba tuha naprava! U mna jednoznacne vyhrava na rozbijanie a drinu v terene Samurai. Mozete sa hadat kolko chcete, Niva ani pajero sa nan nechyta. Mal som 5 kolegov co mali Nivy uz ju nema nikto.Je to tiez pracant a ked sa sofer neboji vie divy, ale Samurai prejde stale viac. Malicky, lahucky, velke pneu a a na akciach si kruzi okolo zapadnutych tazkych Pajer a podobnych aut. A takisto mi nedavajte videa kde je Samurai na hladkych gumach, kde sa trapi na plny kotol v malickom kopci. Dobre gumy a dobry sofer, to je zaklad. Takze este raz! Ked je dost financii tak LR Defender, Jeep Wrangler, Mercedes G, Nissan patrol. Ked menej penazi tak na prvom mieste Samuraj na druhom Pajero a kdesi vzdau je Niva. A nevymyslam si bludy, ale vsetko je prax. Povozte sa na vsetkych tychto autach a uvidite rozdiely. Nie sledovat videa na you tube a hlavne prve stranky, kde su najvecsie blbosti. Kdo nesuhlasi mozete sa do mna obut :)