dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Canon LEGRIA HF R28 - diskusia

autor: nivo
pridané: 11.6.2011 11:20
zobrazení: 4 979
hlasov: 0

Co říkáte na Cenon legria HF R 28?Chtěl bych si tuto kameru koupit za účelem natáčení zvěře,dosledů zvěře a taky natáčení práce psů při společných naháňkách uvnitř leče.Myslíte,že kvalita odpovídá ceně(cca 10500Kč),nebo je lepší přidat a koupit něco jiného.Moc tomu nerozumim,tak žádám o radu jsem v tomto směru laik.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
exc125
co hovoríte na panasonic sdr-s50
nivo
To není zas takový cenový rozdíl.Dík!
admin
nivo ja by som ti odporučil skôr CANON LEGRIA HF M406, má lepší čip na kamerovanie za šera. Určite to oceníš. Stojí však cca 14 000,- Kč
lacomaco
Ja používam Pinacle studio 14. SW od Canonu mi nepracoval správne a nemal som chuť sa s tým zapodievať (stále to mrzlo). Pinacle je veľmi slušný na strihanie amatérskych filmov.
binka
Páni a dámy v jakém programu upravujete, střiháte a převádíte videa z formátu AVCHD? Já mám Canona legria HF200. Děkovala za odpověď :-)
lacomaco
Mám HF 20 už vyše roka a nemôžem sa sťažovať. Optické zväčšenie a podanie farieb perfektné.
Edu
dobrá vecička za tie peniaze

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.