Pozývame Vás príjemne stráviť deň i s celou rodinou. Čo plánujeme?
- súťaž vo varení gulášu, prvá cena 333 € (viac ako 10 000 Sk)
Trojčlenné družstvá, vodu a drevo zabezpečíme, štartovné 15 €. Min. množstvo 5 litrov. Možnosť odpredať guláš za jednotnú cenu 1 €. Registrácia do 9:30. Súťaž od 10:00 do 14:00. (Prosím napíšte mi do pošty ak sa chcete zúčastniť súťaže o najlepší guláš, aby sme vedeli zabezpečiť miesto i materiál)
- O Reikiho pohár Obyce 2011 (verejná súťaž v streľbe na asfaltové terče, začiatok o 11:00, 1 položka = 10 terčov = 2 €, info na +421 917 493 266)
- rekreačné streľby na asfaltové terče (v priebehu celého dňa)
- streľba zo vzduchovky - súťaž nie len pre deti (sponzor: Milan Karlík, Šala)
- hádzanie flinty do žita
- perkusné zbrane
- sokoliari
- Karlíkoví jazdci - jazda na chopper motorkách nie len pre deti
- ukážky vábenia a fotopascí
- poľovnícka vatra vo večerných hodinách, možnosť opekania, gitara, ...
- nočná stanovačka
- výstava umeleckých a rezbárskych prác (ak chcete prezentovať vaše výrobky, rezbárske a umelecké práce, kontaktujte ma)
- viac ako 8 rôznych poľovníckych gulášov za jednotnú cenu 1 €
Vstup je samozrejme ZADARMO!
Ak máte otázky, pýtajte sa!
Hľadám kontakt na pána Petra Mašlonku, ktorý sa umiestnil v disciplíne Hádzanie flinty do žita na 2. mieste. No nebol na vyhodnotení. Potrebujem mu poslať diplom a medailu. Poznáte ho niekto? Ďakujem. ◄ reagovať
majko82-dakujeme za občerstvenie ktore si nam večer priniesol a nabuduce musis prist hned od rana ! ◄ reagovať
jojo1974 - uz sme si ta zapisali na další ročnik ktory bude prvy junovy tyžden , ty tam nesmieš chybat ! ◄ reagovať
aj ke´d som tam bol len chvíľu vo večerných hodinách , super partia , super ľudia :-))) ◄ reagovať
bolo to dobre az na niake nedostatky roztrel sa nemal platit !!! to sa nikde nerobi nebolo sa kde rozlozit stan a pod . a este niekoho skaredo olupili !! inak akcii davam 1 :) ◄ reagovať
Chcel by som sa poďakovať všetkým, ktorí mi pomohli pri organizácii akcie Deň s LovuZdar.sk 4.6. 2011 v Obyciach. Dúfam, že sa Vám aspoň trošku páčilo, snažili sme sa. ◄ reagovať
Ospravedlňujem sa ale zdravotné dôvody mi nedovolili sa zúčastniť. ◄ reagovať
pan knieža prepač ,zabudol som že sa tu môžeš vyjadrovat len ty a prd je tebe do toho ku čomu sa ja vyjadrujem ◄ reagovať
Lubenko , zase riesis veci do krorych je ta prt a nemas ani šajnu co sa deje v zakulisi tak ta poprosim aby si si aj s tym tvojim slovnikom presiel do inych tem ! dakujem ◄ reagovať
benelli ospravedlňujem sa ti, ale s hohenlohe a reiki som telefonoval a vysvetlili sme si to a dohodli sme sa že naše komentáre vymažeme, keďže to boli skôr narážky a zrejme som omylom vymazal i tvoj komentár. Ospravedlňujem sa. ◄ reagovať
admin ,toto sa v slušnej spoločnosti nerobi,potom vymaž komentare i v diskusiach kde piše same kokotiny osamelývlk,potom to bude fer a lebo maž všetky nedôstojne prispevky a nebo zmaž diskusie a bude pokoj ◄ reagovať
preco mi niekto vymazal komentar ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ◄ reagovať
chceme sa zucastnit na tejto akcii i s detmi a preto nas zaujima ci bude zabezpecene obcerstvenie od rana a ci budu nejake jedla aj pre deti ? ◄ reagovať
Môžem sa spoľahnúť, že príde na akciu niekto s foťákom alebo mám zohnať fotografa, ktorý by nám zdokumentoval túto akciu? ◄ reagovať