Lesnica1. Porastná drevina je možno neobvyklý názov, ale je myslený ako hospodárska, cieľová drevina, určená po vyťažení na priemyselné spracovanie. Kŕmna drevina je zasa ako kŕmna mrkva - určená pre zvieratá. Nie na kuchynské spracovanie pre ľudí. Ale s tebou je to ťažké rozoberať, keď tu píšeš, ako keby si nemala ukončenú ani základnú školu - vo všetkých jazykoch sa vety začínajú veľkým písmenom. Viem, že je to odo mňa nezdvorilé voči žene, ale toto je odborné poľovnícke fórum. Ku ktorému patrí aj lingvistická úroveň. Ešte k tým škodám na ohryzových drevinách - o to ide. Budú slúžiť, ako krmivo, preto to nie je o poškodzovaní drevín, ale o potravnej báze. Podľa teba by to bolo rovnakým nezmyslom, ako počítať škody na tráve, na vyhradených pasienkoch, kde sa pasú ovce. Orol, ak by som bol neslušný, tak by som ti poradil tú knihu poslať vlastnému otcovi, nie mne, pretože už jej názov je hulvátsky a ja hulvát nie som. Som slušne vychovaný, preto ti radím - neposielaj mi, ušetríš za knihu, balné i poštovné, pretože by skončila v kontajneri bez toho, že by som ju vôbec zobral do rúk. Orin, do zeme sa zakop ty, pretože pre poľovníctvo si tu nenapísal ani čiarku a sv. Hubert by bol len rád. A zver, samozrejme, ešte radšej.