Zdravím Vás kolegovia poľovníci.Piste skusenosti s tymto typom puškohladu prípadne porovnavajte s inymi podobnymi (docter,kaps,meopta) ide mi hlavne o kvalitu skla a svetelnost za šera..
sako ja ti to tam napíšem aj desať krát, bude to potom ešte lacnejšie :-))))) ◄ reagovať
len skoda ze SCHMIDT BENDER je o približne 150 eur drahsi ako rovnaky DOCTER... ◄ reagovať
ako hovoríte toto je velmi dobrá volba odkaz kto zadá v tomto e-shope v objednávke do poznámky "lovu zdar" jeho koncová cena bude 910 EUR a bude aj Duralyt 3-12x50 s osvetleným len musíte počkať ◄ reagovať
pomylil som sa..ten 3-12x50 som myslel... sympaticka cena je nan v dynaxe... ◄ reagovať
duralyt je v ponuke len 3-12x50 objektiv 56 nerobia aspon zatial. potom su uz len mensie. ◄ reagovať
tak na dynaxe tomu diatalu 7x50T dobre pridali..ze 1040E. este ten duralyt aj mna zaujima..hlavne 3-12x56.. budem zvedavy na nazory a postrehy s tymto typom.. ◄ reagovať
Michal ani docterom nic nepokazis. Pandur1 zajtra idem kuk na FeHoVu tak uvidim a dam vediet. ◄ reagovať
este zvažujem docter 8x56 s červ.bodom aj ked ten 7x50 je mi sympatickejsši..ale ide hlavne o učel.. ◄ reagovať
to veru nie v sr mas dve moznosti odkaz alebo odkaz= neviem ci najdes nieco lacnejsie ◄ reagovať