dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

puskohlady Kaps - diskusia

autor: michal89
pridané: 18.3.2011 11:56
zobrazení: 4 729
hlasov: 0

Zdravím, chcem sa dozvediet vaše skusenosti s touto značkou nemeckych puškohladov.. porovnanie napriklad s docter, meopta a pod. ...

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
vivatvikend
mate niekto nove poznatky s pouzivanim optiky KAPS?
motaq
KAPS ako taky je firma zaoberajuca sa hlavne medicinskou optikou, su dost znamy v tejto oblasti a aj optika sportova je vceku slusna, aj ked u nas malo znama.
michal89
najviac sa mi pozdava pevne zvetšenie 8x56 s osv. bodom
xwolf
Skusenosti samozrejme existuju. Moji zakaznici najcastejsie zvolia model 2,5-10x56 a 2,5-10x50 s osv. bodom. Niekolko dalsich sa rozhodlo pre model starsi model 2-8x42 bez osv. bodu a tiez si niekolko ludi kupilo najnovsi model 3-12x56TLB s osv.bodom (oznacenie TLB znamena,ze osv. bod je vyuzitelny aj cez den,ma dostatocnu intenzitu)
sako80
no veľa skúseností na slovensku asi nebude,aj keď zohnať sa dajú odkaz= , tu niekde o nich debatovali v pozitívnom zmysle odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.