dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

puškohľady Bosile - diskusia

autor: kaliber
pridané: 6.3.2011 11:08
zobrazení: 6 351
hlasov: 0

chcem sa opytat ma niekto skusenosti s puškohladmy Bosile, aka to je značka? dobra na 7x57? vydrzi nieco? dakujem za nazory.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
motaq
hej ale tiez by som si ho na gulovnicu nedal
Edu
tactical je oveľa lepší ako edenberg z Poľska či tasco z Poľska.
motaq
niekedy sa az cudujem naco ludia spekuluju a vymyslaju nieco co je davno vymyslene. ale kto chce kam pomozme mu tam. v kazdom pripade je to druha najlepsia znacka na gulove zbrane, prva bol ci je tactical...
Edu
Neboj premvadasz vždy sa nájde nejaký blb :-D predá ich aj desiatky :-D ak to nakupuje niekde v číne ale po 5 euro je určite spokojný :-D
premvadasz
Keď sa ti montáž nepozdáva môžeš si vybrať aj inú v inzeráte sa uvádza že montáž podľa výberu no proste je to šikovný obchodník len ešte nájsť nejakého zúfalca :)
Edu
Ja si myslím že na 3006 by bola vhodná táto optika. Ale on nepíše ,že sa nesmie strielať z toho spriengfildu :-D Tá montáž ma dostala :-D
premvadasz
Edu ten šaňo zo Šale vymyslel nový kaliber ževraj 30 06 /sprinfield/ možná na tento kaliber je bosile najlepší puškohlad na svete
Edu
veď hovorím ,že žiadna :-D ale cena je priaznivá :-DDDD odkaz a máš to aj s montážou :-D
motaq
no co som ja nasiel tak to pouzivaju na vzduchovky, vzivote som o takom nieom nepocul, co neznamena ze to neexistuje, ale na gulovnicu by som to nedaval.
Edu
Nie je to žiadna značka

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.