dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

edenberg - diskusia

autor: Vulpes
pridané: 22.1.2011 19:21
zobrazení: 8 647
hlasov: 0

oplati sa kupit puškohlad edenberg??? ake mate skusenosti snimi

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
cechankar
Edu to isté len v zelenom.
Edu
Na druhej strane edemberg ťa poteší dvakrát . Prvý krat sa potešíš keď ho kúpiš a druhý krát sa potešíš keď ho predáš .
10jager10
Jano to si nekupuj... Skús napísať poštu Iboovi... Má veľmi slušný prehľad a mohol by ti dobre poradiť
cechankar
s edembergu budeš mat dvojaku radost ked ho kupiš aked sa Ti ho podarí predat
Poacher
V pohode, len som si spomenul, že práve v Hubertlove boli aj nejaké články, resp. recenzie ohľadne Edenbergu a spol., ktoré ich chválili do neba. Ja len aby sme nejako neublížili PaR, keď možno oni s tým nič nemajú, to neviem. Každopádne, Edenberg, bol poriadna búda ...
Edu
realna cena edembergu bola asi 10% z ceny za ktorú ho predávali :-D
Edu
Poacher tých časákov bolo viacero.Veru tuším Hubertlov tomu venoval vždy poslednú stránku.Samozrejme nerobil to časopis ten iba zverejňoval reklamu za ktorú mu platili a nebolo jej málo . Keď má niekto potrebu kúpiť si kozmodisk je to jeho voľba a jeho rozum . Na mnohých TV staniciach veštia veštice a ľudia volajú a volajú :-D Čítajú horoskop a robia totálne hlúposti hraničiace s debilitou !!! Druhý level bola reklama na tactical :-D
Ano, byl...
Poacher
Nebol to hlavne Hubertlov, kto robil týmto "puškohľadom" mediálnu kampaň?
brandys
JE TO ŠUNT,ŠKODA PENAZÍ
Discover5
Ja som mal Edenberg 2,5-10x50E. Musím povedať že nič moc. Mne to nástrel držalo, ale bola v tom ako keby hmla, nebol jasný obraz, nehovoriac o malom zotmení. To som už videl iba tiene. I keď nástrel bol ok, kým mi raz flinta nespadla, potom to hádzalo, ako prišlo.Hlavne za dobrého svetla to dovtedy bolo ok.
Edu
danielo648 ruská optika nebola nikdy kvalitná !!! Ano ľudia so značkou bolševík pozitív také hluposti vyhlasovali len z dôvodu že ZSSR malo všetko na svete najlepšie:-DD .Takže ja som ešte nikdy neviedel dobrý ruský puškohľad ani trieder :-DDD !!! Už vôbec nie peknú optiku!!!Pilad je rovnaká blbosť ako belarus,edemberg a všetky iné ruské a post ZSSR šmejdy. Poďakujte všetci poľovníci PaR ktorý tieto braky typu edenberg,tactical,tasco úspešne vtlkali poľovníkom do hlavičiek . Ani jeden článok v tých to časákoch nenapísali ohladne toho že je to uplný podvod ruský!!! Brali peniaze a držali huby.
danielo648
zdravim ja som to kupil us so zbranou ale je to o nicom absolutne nedrzi nastrel ale teras maju celkom peknu optiku aj rusi je to znacka Pilad neviem aky maju nato nazor ostatni tak aspon tak edenberg isto nie
MSmarian
Komu niet rady, tomu nie pomoci, Kup si ho, a neskor poznáš čo to je za haraburda.
Edu
pavol68 správne si to napísal . Súhlasím!!!
pavol68
Čo je lacné - nie je vzácne. Edemberg nekupuj, v časopisoch ho reklamujú len Tí, ktorí profitujú z jeho predaja. A naleteli mnohí, teraz sú ich plné inzeráty. Zvoľ si kvalitnú značku, ktorá Ti bude slúžiť roky k spokojnosti, a ak sa rozhodneš ju predať, vždy bude mať cenu. Prajem dobrú voľbu.
Edu
Vulpes ak ti ho niekto daruje zdarma hoď ho do smetí asi na to je dobrý na nič iné !!!
MSmarian
MEOPTA je omnoho lepšia.
motaq
nekupuj, pri zmene zvacsenia sa u viacerych kusov (osobne som videl 1 taky, ale pocul som o viacerych) meni nastrel. Radsej prisetri a kup aspon meoptu. Ak velmi chces usetriet tak este mozno DELTA OPTICAL rad ITANIU (made in Japan) celkom zaujimava alternativa.
traper1
tak ja som ho kúpil, dodnes ľutujem... nastrelenie ma stálo kopec nábojov, pretože neskoro reagoval na otoč do strany.. ale asi je to daň za malú cenu...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.