dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Puškohlady VIXEN - diskusia

pridané: 16.1.2011 17:06
zobrazení: 13 966
hlasov: 0

Všetky ďalekohľady sú výrabane v Japonsku. Sú plnene dusíkom, používajú výhradne optické prvky zo skla s mnohonásobnými antireflexnými vrstvami FULL MULTICOATING PRO, čo zabezpečuje brilantný a jasný obraz aj za znížených podmienok. Obraz je ostrý aj na okrajoch. Pri puškohľadoch svetelný bod nepresvecuje obraz. Časopis Deutsche JAGD Zeitung zaradil puškohlady Vixen do kategorie Swarovski, Zeiss a Schmidt & Bender. Aky je váš nazor ?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
riso2504
Ak by si mal nejaké tie groše nazvyš tak napr. Zeiss conquest Dl 3-12x50, alebo Meoptu r2 2-12x50, r2 2,5-15x56. (Puskohlady vixen sa vyrábajú v tej istej firme ako delta optical Titanium)
battue
Puskohlady Vixen 2,5-10x50 alebo Minox ZA 5I 2-10x50HD - Prosim o radu kolegovia.
Ma niekto skusenosti spuskohladom Vixen alebo Minox?
Chystam si kupit volaco lepsie - poradte!
Dakujem!
motaq
jasne casopisy popisu vselico a nie len slovenske. pozname to vsetci v tom s tebou suhlasim tak ako suhlasim s tym ze vixen nie je zeiss ani swaro alebo bender. ale su ludia, ktory rozdiel medzi nimi nikdy nezistia a cena je prijatelna a kvalita na urovni meopta, nikon, leupold...
Edu
motaq samozrejme ,že vixen nie je tactical .Niečo okolo meopta by to mohlo byť. Otázka bola : " Časopis Deutsche JAGD Zeitung zaradil puškohlady Vixen do kategorie Swarovski, Zeiss a Schmidt & Bender. Aky je váš nazor ?" tak som odpovedal ,že aj naše časáky v rámci reklám popísali kadečo.
motaq
pepies ani nie, swaro, zeiss, Schmidt, kahles su trosku inde ako vixen, na druhej strane vixen nie je tasco, tactical...
Edu
:-D
pepies
Edo Tasco som nemal ale minule som kukal do Vixena čo som predal kamošovi a potom do Swarovskeho a je to fakt veľký rozdiel...Aj ked som stým Vixenom dva roky poľoval asi som rozmaznaný...
Edu
pepies a máš aj tasco ? Aby si vedel porovnať :-D
pepies
Marco2204 Mam aj Zeiss Victory a aj Swarovski Z6i a poviem ti ze Swarovski je lepši a puškohľad na celý život...
Edu
Marco2204 keď myslíš :-D
Marco2204
neviem ci sa predbiehaju ale pochybujem ci niekedy bude swarovski pred zaissom,o takom rade ako je zaiss victory sa moze svarovi iba snivat
motaq
za ake? cena nie je az taka zla, prosim ta len sem nedaj ten link na zeiss conquest.
Edu
mataq môže byť ja a nehádam .Len si ho za tie prachy nikto nekúpil .
motaq
no urcite by som vixen neprirovnaval k tactikalu ci podobnym cinskym akoze puskohladom. je to japonska znacka, davaju zaruku 30 rokov, podla toho co som drzal v ruke dalekohlad od nich porovnatelny s nikon monarch.
Edu
motaq neviem kam patrí vixen a tuším to nevie nikto . Marco2204 tak ako je to pri foťákoch canon a nikon je to i pri puškohľadoch Carl zeiss a swarovski . Stále sa predháňajú a hrajú obe značky prvé husle na svete .
Marco2204
A ked sa uz pytas mam momentalne bushnel elite 4200 asi tyzden,zatial som len nastrelil flintu a cakam na mesiacik skusim ulovit nejake prasa a odskusat ho na ostro,potom napisem postreh,edemberk ani taktikal som nikdy nemal,ale musim sa priznat ze mam tasco na malokalibrovke
Marco2204
mozno som to zle napisal mal som na mysli ze zaiss je jednotka az potom idu tie ostatne,
motaq
Edu to si nemyslim a ked si pozries prispevky nizsie tak uvidis co som napisal kde podla mna asi patri vixen, ale nemyslim, ze tato tema ma byt o tom co kde a kto aky nezmysel v akom casopise napisal ale o tom kto ma ake skusenosti s vixen. preto som napisal, ze ta prosim aby si sem neplietol edemberg, tactical ... alebo si myslis ze vixen patry do kategorie tychto "puskohladov" alebo tejto "optiky"?
Edu
motaq ty si naozaj myslíš ,že je vixen na úrovni swarovskeho či dokonca zeissu ? :-D Síce prečo nie :-D Marco2204 si dokonca myslí , že pred Swarovski, Zeiss je kopa iných značiek :-DDDDDDD kahles,Schmidt & Bender či vixen :-D vraj Swarovski a Zeiss je len agresívna reklama :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Asi odoberal jeden nemenovaný časopis v ktorom bola vždy jedna strana o kahlese :-D samozrejme neagresívna :-D Práci česť :-D prajem Marco2204
motaq
Edu prosim ta neplet sem edemberg a ani tactical, nemaju nic spolocne s touto temou. predmetom tejto diskusie nema byt debata ci niekto napisal, ze vixen je na urovni zeiss ci swaro ale ake ma kto skusenosti.
Edu
Marco2204 vidím ,že máš rád humor :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ty agresívna reklama :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . Máš ednberga či tactical ?
Marco2204
dokonca ani swarovski a zeiss nie su ta ista trieda,swarovski je iba kopa agresivnej reklamy,ale radi sa do druhej vlny s kahlesom,SB a o vixiene co som zatial cital tak ho hlavne chvalia jeho predajcovia,pockajme si na postrehy uzivatelov
Edu
Časopis Hubertlov zaradil edemberg ešte pred značky Swarovski, Zeiss a Schmidt & Bender informoval o neuveriteľných vlastnostiach puškohľadov edemberg.
motaq
mne v poslednej dobe presli rukami dva dalekohlady od Vixenu, kvalita porovnatelna s nikonom, leupold, .... takze taky dobry zlaty stred za rozumnu cenu.
BystraLovec
Asi nemá nikto žiadne skúseností z Vixenom
pepies
Mal som dva puškohlady Vixen a mam dalekohlad Vixen 8x56 kvalita za rozumnu cenu ale do kategórie Swarovski a Zeiss sa určite radit nedaju...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.