dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
termovizia nocpix
ODIMON

Vymazané fotky - diskusia

autor: krokomerec
pridané: 2.10.2007 0:04
zobrazení: 3 117
hlasov: 0
Roman,prečo si vymazal fotky z galérie???

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Doduin
Pripájam sa k milank, pozdravujeme, a radi by sme uvítali jeho comeback sem na stránku.
Neviem presne o aký dôvod ide, ale mrzí ma to :( ak to bol nejaký užívateľ tejto stránky. Zaujíma ma ten dôvod.
milank
Však a čo iné by to malo byť?!Určite taký,čo tu nemá jednu fotku,ani príbeh ani nič!!!
Keď s ním budeš,tak ho pozdravuj,že na neho radi spominame, a že radi by sme si ešte niekedy pozreli jeho obrázky.Ďakujem
greenwood
Chlapci, Roman je môj kamarát, no ani mne presne nepovedal prečo sem už nechodí. Niečo mi len naznačil a súvisí to s tým čo napísal milank. Roman nie je žiadny profesionálny fotograf, ale je to človek, ktorý niečo o fotografovaní vie a máme sa od neho čo učiť.
milank
No možno Kocho tu furt niekto cez poštu do neho rípal a dostal nervy.Ale to vie len on...
kocho82
neviem ale kus je to blbe ked odysiel nic nepovedal a dava fotky uz na inej stranke!!!!! zda sa my ze na tej novej stranke je asi viecej profesionalov ako tu a nechcel sa z namy asi zahadzovat ! je to kus od neho blbe ze tak zmyzol
Vlado2406
Roman začal pridávať svoje fotky na odkaz vystupuje pod menom Roman-D.
msabi
Dano ale ved ak to je koli tomu tak su programy ktore tu fotku spravia nepouzitelnov ale pre nase potesenie by bola dobra lebo roman robil super fotky.
msabi
Ale najlepsie by bolo ak by nam to napisal Roman ze preco.
msabi
Dano ale ved ak to je koli tomu tak su programy ktore tu fotku spravia nepouzitelnov ale pre nase potesenie by bola dobra lebo roman robil super fotky.
dano1955
chlapci Roman je profik,a nám niektorím sa zda že to kopirujú,tak sa mu nečudujte že to zmazal.sú to fakt krásne fotky.má na to!
Doduin
Áno urobil, ale potom ich dal späť. Roman, daj nám plz vysvetlenie. Vďaka.
Vlado2406
Mňa by tiež zaujímalo prečo ich Roman vymazal,ale už to raz urobil...
pali1
Roman prečo ???
samo
:-(

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.