dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

motorkári - diskusia

autor: Lesak22
pridané: 1.1.2011 10:59
zobrazení: 2 218
hlasov: 0

Dobrý deň. Porad´ te mi prosím čo mám spraviť proti motorkárom aby sa nevozili po sade a nelámali mladé stromčeky.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
spito270
edu a tiery30 ti najlepsie poradili.... fajne klince a bude pokoj
Enduro
Akože dosť hlúpa téma:)Plot ti niečo hovorí?:)
Lesak22
ja som sám nato stupil ktosi to nechal v lese ale zrovna tadial chodí zver. a nechcem riskovať. No z tatom som tam nahádzal konáre a vela na obrousku kopu prestali tadial chodiť ale našli si dalšie miesto
tome83
tiery30- prave toto by som nedoporučoval kamarat na taku dosku minule skoro stupil...
tiery30
cez miesto ktoré najčastejšie prechádzajú daj dosku cca 2-3m dlhú a nabi na ňu klince tak 5cm od seba.Najlepšie klince 100.Úspech zaručený.Budeš vidiet že nabudúce už tadiaľ nepojdu.
Edu
nechaj tam lahké brány hore zubami odložené :-D
Lesak22
no už som aj s tatom nahádzali konáre na niektoré miesta prestali sa tadial voziť na džípoch ale motorkári to obchádzajú. Chcem s tatom na jar vysadiť aj nejaké topole vedla potoka. Len neviem ako ich uchrániť
Rempo
Marek: som rád že ťa takéto veci zaujimajú v 14tich rokoch a staráš sa o mladé stromčeky, ale najlepšie bude keď to necháš na niekoho staršieho, tak popros niekoho z tvojho okolia nech ti pomôže.
growler
skus si ten sad oplotit
orol
Dobrý deň, keď zakladáš novú tému, mal by si spätne zalistovať, či už tá istá, alebo podobná nie je založená a podľa toho sa korektne zariadiť. odkaz- No a čo máš spraviť, aby Ti nerobili škodu? Najprv ich slušne upozorni a vysvetli im vec, ak nepomôže daj im po papuli ( ak sa cítiš silný ), alebo choď na "partizánsky spôsob boja", alebo ich oznám ( je dobré poriešiť si aj fotodokum, prípadne iné ). Jazda na motorovom dopravnom prostriedku v lesoch bez náležitého povolenia je kvalifikovaná ako trestný čin s možnosťou až nepodmienečného trestu odňatia slobody a zhabania veci a tak sa motorkári oproti minulosti výrazne viac boja, kedy to bol len priestupok.
Lesak22
to asi nepomôže už jedného chitily ale pod horou ani papiere nemal dali mu slabú pokutu a vozil sa dalej.
lubenko
neviem na čo zakladaš taku temu ,chod na policiu ,tu ti ku tomu asi nik viacej nepovie

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.