dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

prechadzka - diskusia

autor: kocho82
pridané: 12.10.2010 15:27
zobrazení: 2 171
hlasov: 0

poradi mi niekto kde sa v tej po....nej bratislave da normalne poprechadzat po lese bez toho aby mal nervy a kludne vychutnaval prirodne krasy_???

dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Ferdo-kexo
v okolí Pezinka a obzvlásť S.Jura je to celkom ok :)
kocho82
ja viem ale niesom doma asi je to dost dobry dovod nie??
lubenko
inak Matej neviem prečo sa chceš v Blave prechadzat po prirode ked doma jej maš kde len pozrieš :):):):):):)
kocho82
VanFCR co pod tym myslym? proste normalne sa prejst po normalnom hrubom lese nie sa drbyt s roztrhanymi gatami pomedzi trnky alebo nejake ine kračiny !! proste pochodit a oddychnut si a hlavne ked sa da bez ludi abo som aj daco videl ! bol som na tej kobyle isiel som zo sandbergu to bolo dost dobre pacilo sa mi to pohoda len kusok slabsie oznacene ale zabludit na takom fliaciku lesa sa neda :-)) a este kedze nemam auto napr-? ako sa dostanem k danym miestam YEGI ?? VSAK HEJ PEPIS TAK TO JE LEN VYVOLENI :-))
lubenko
posed33 ha,ha,ha ,pepies ty si ma zas nepochopil,kua už ta asi budem musiet zavolat na tu polovačku a všetko ti riadne vysvetlit:):):):):)
posed33
PEPIS a spol :)
pepies
Lubenko by si sa čudoval,koľko lesov a zvery je na okolí Bratislavy ale tam chodia polovat len tí vyvolení...
VanFCR
kocho82, co sa skryva za tym "bez toho aby som mal nervy"? mozno potom sa lahsie poradi...
lubenko
ved v Bratislave je tolko krasnych bab,neviem kdo si može stažovat ,že tam nieje žiadna prirodna krasa a tych krčmičiek,same zatišia :):):):):):)
yegi
kocho,v DNV Devínska kobyla, v Lamači lesopark,v Dúbravke,Karlovke máš máš tiež les,v Rači Karpaty, máš toho málo ?
kocho82
dik gamo to cez vikend bolo dobre a ty kam chodis??? urcite nie tam kde posielas mna ze ??
gamo
Skus v rusovciach, lesopark s jazerami, alebo kus pred nimi CHKO "Polder", zatopova oblast...eventuelne za Devinskou pri Morave su pekne luzne lesy... alebo sa poprechadzaj ked prides cez vikend domov)))
kocho82
dakujem
Edu
Nepostavia kasíno úspešne sa ubrania a miliardy z celej europe sa budú prehravať v inej krajine :-D Na Slovensku budeme pásť ovečky a robiť žinčicu zatiaľ :-D
lesny muz
ved za chvílu vám tam postavia kasíno budeš sa mať po čom prechádzať
Edu
Skús pred polusom tam sa dá niečo uloviť prípadne i chytiť :-DD

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.