dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

zastrelenie gulovnice - diskusia

autor: RomanV
pridané: 2.9.2010 14:33
zobrazení: 3 056
hlasov: 0

Lovu Zdar, potrebujem zastrelit gulovnicu ... poradte prosim strelnicu v bratislave resp v jej okoli do 100 km. Na webe som zial nic nenasiel. Dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
RomanV
nakoniec som bol dnes v Trnave v narodnom streleckom centre. Velmi dobre podmienky, ochotny ludia. Este raz dakujem a prajem Lovu Zdar :-)
yegi
RomanV,kľudne zostan v úžase,aká otázka,taká odpoved...
vlastimidurcik
Nestrieľa sa náhodou guľa aj v Šamoríne?
miro65
Na Orlík nechod...už dávno je zrušený...
RomanV
ok, super, dakujem a idem na to :-) Lovu zdar
matoni001
mozno len stacilo spravne napisat nazov temy a nie hned ludom nadavat do primitivov
axon
Ešte ma napadla Šaľa - Orlík. Tam je 300 m strelnica, myslím. Viac info by Ti podal Lovec, občas sem zavíta, alebo ho skús kontaktovať cez iné polovnícke fóra.
Jager68
Ked zbehnes do NR k Franovi..nastreliš gulovnicu v pohode.Nik ta nebude rušiť.Akurat z BA je to cca 90km???
Pepes33
Ja osobne tiež chodím do čáčova, naposledy som tam bol aj s axonom, je tam 100 vka guľa, a ked je človek šikovný, tak uhlopriečkou cez strelnicu je tam na kraji malý terč, dá sa aj 200 vka buchnut, len treba niečo priniesť pod seba a flinta, striela sa z trávnika.
RomanV
ostavam v uzase aky ludia tu su, som sa slusne pytal o radu a namiesto toho (okrem dvoch reakcii za ktore som podakoval) som sa dockal primitivizmov a sarkastickych poznamok.
jagrezbar
V Bratislave asi hocikde.. myslim ze aj v devinskej.. len treba "tym nasim spoluobcanom"aspon tyzden pred nastrelovanim pokupit tricka s takymi namalovanymi kruzkami..a nemusis ani k tercu chodit.. to zbadas ci si trafil...ak sa ti bude darit mozno ta prijmu aj do dajakeho streleckeho klubu ze vraj tam teraz maju tusim jedno miesto volne..
brandys
pre RomanV.myslel si zretifikovat gulovnicu že
matoni001
Gulovnica sa da zastrelit????? :-))))))))))))))
RomanV
axon a operak: dakujem velmi pekne
yegi
Postavíš k stene,odkrokuješ 10krokov,otočíš,namieriš a páľ.HI,HI,HI...
operak
Strelnica Zohor telefon 0904355856,0903466299
axon
Ja chodím do Senice (Čáčov). Je tam broková strelnica - batéria, oblúk a guľová 100 m

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.