Esty 21.12.2017 o 11:47
Ja cistim moju gulovnicu takto :
Prv ju necham vyschnut od orosenia potom s mosadznym kartacom par krat prebehnem.Potom na tento mosadzny kartac namotam nastrihane handricky bez zanechavania vlakna na ktore nastriekam turbo spray.Takto prebehnem par krat hlaven a menim handricky raz naolejovanu raz suchu az kym handricky nie su ciste.Ak vidim vacsie mnozstvo oteru tak pouzivam VFG stuplik namoceny do robla solo mil.Necham trocha posobit a zase takto vyteram s handrickami naolejovana/sucha.Minule som skusal aj penu na cistenie hlavne ktora tiez pekne vycisti od usadenin.Zvonku pretrem s handrou na ktorej je nastrikany turbo spray s balistolom a tusim aj konkor je este na tej mojej handre.
Brokovnicu cistim takto:
Taktiez ju necham uschnut od orosenia potom pouzijem ocelovu spiralu na vycistenie hlavne od zvysku plastu a usadenin.Potom to prebehnem s mosadznou kefkou a nakoniec s kartacikom.Na molitanovy vyterak dam handricku co nezanechava vlakna na nu nastriekam turbo spray a vyteram kym nesu handricky ciste.Tiez pouzivam sucha/naolejovana handricka.Z vonku pretrem naolejovanou handrou co som pisal pri gulovnici.Brokovnicu z vnutra cistim po kazdej vychadzke ked som strielal.Takto vycistena brokovnica by ma mala snad prezit.