Zdravim všetkych nadčencov prirody potreboval by som znova poradiť ohladom fotopasce ma služiť jednak na monitorovanie polovnickych zariadeni ale určiťe aj na zaznamenavanie zvery či už na vnadiskach alebo pri krmelcoch cena do ktorej by som sa rad zmestil je 300eur. Dakujem za každu užitočnu radu
Obchodnikom sa jedna o zisk do vlastnej kapsy a tak vymaslaju a vymyslaju a vymyslaju...
Fotopasca Spypoint IRON 10 má možnosť napojiť tento bloklithium battery pack na fotopasci stačí prepnúť prepínač ALK/LIT.
◄ reagovať
Chci letos koupit fotopast a můj výběr se zúžil na dvě.A to FORESTCAM 880 a nebo BUNATY FULL HD GSM.Sám myslím,že budou zhruba na stejné úrovni,ale moc tomu nerozumím.Takže má s některou z nich někdo z vás zkušenosti? ◄ reagovať
Obe fotopasce su na rovnakej urovni a maju totožne parametre, takze rozhodne uz len cena, mozno jediny rozdiel je v tom ze forestcam má menu aj v slovenskom jazyku, ale to pre teba nie je asi az tak podstatne :-) ◄ reagovať
Zdravim, Vie mi niekto poradit ako spravim reset fotopasce Maginon WK 1. Vobec na nic nereaguje. Skusal som uz aj vyberat baterky na tyzden, ale stale nic. Da sa zapnut, normalne nabehne, ale vobec nefoti a nesnima. Tlacitka ovladania pravdepodobne funguju, lebo vydavaju ton, ale do menu ma to nepusti. Da sa s tym nieco spravit, alebo je to jej koniec? ◄ reagovať
Zdravím, viete mi niekto poradiť kde zoženiem ten farebný prehliadač ku fotopasci ScoutGuard SG550V ? Lebo ten moj sa mi podarilo stratiť keď som šiel lesom ,nedávno som si zaobstaral ten istý model ale s neviditeľným prísvitom ale ten prehliadač mi nepasuje k tej druhej fotopasci. Asi to bude novší model alebo ako. Za každú radu budem vďačný. ◄ reagovať
Ja som kupoval z Aliexpresu ine veci. No je tam dost vysoka poruchovost. Su to kadejeka cinske firmicky,ktore vyrabaju odpad. Je to podla mna loteria,clovek moze kupit dobry kus,ale aj shit. Tak musis sa rozhodnut,ale ja nedoporucujem. Skor kupit od kameneho predajcu. Vsak borza ti povie:) ◄ reagovať
Welltar 7310 odporucam, osobne som zvedavy na novu fotopascu Moultrie Micro ktora bude na Slovensku cenovo pod 80€ ◄ reagovať
mam acorn od znameho predajcu a nefunguje to. neuznana ani reklamacka. nedokazen ju zapnut a nieje to o baterkach. vyskusal som naj high tech. a ani displej nezapne. iba pipne preblikne cervena modra a to je tak cely vysledok. fungovala asi 3 mes.a iba z najdrahsimi baterkami ako tak. a nerozumiem fraze zle baterky. ved ked su nove v expir. dobe!!?? niet co riesit!! prosim predajcov nech nezavadzaju ludi. mame tri pasce innych znaciek a maju s nimy podobne negativne skusenosti /displej , dialkovy ovladac posielanie mms.) a ceny neskutocne hamba vyrobcom. tak a aku mam teda ozaj normalnu pascu kupit? LZ ◄ reagovať
Hronec to ja by som spokojný nebol, keby mi fotopasca fotila fotky osvetlené len v strede a po okrajoch uplne čierne. Z tej konkretnej SG nie je jediná kvalitná nočná fotka. ◄ reagovať
Duso nerobí ti dobre ked ponocuješ...o druhej v noci tie tvoje prispevky nestoja za vela aj ked ked sa to snazis doladit smajlikom. Skus si najst ženu bude sa ti lepsie spavat. A finist sg 570 je jednou z najlacnejsich fotopsci na trhu, takze tomu zodpoveda aj prisvit. ◄ reagovať
ahojte. welltar 7310MC 940 nm. viete mi k tolmu nieco povedat?lebo nad nou premyslam.dakujem... ◄ reagovať
Borza len sa ty moj netrap,vsetko je jak ma. Porad tu radsej chlapom,aby nekupili macku vo vreci. ◄ reagovať
odkaz rozmýšľam nad ňou kúpiť či nie ale aj tak potrebujem fotopascu najlepšiu do tých 200 e najlepšia fotka v noci aj z videom aj z kvalitou cez deň dakujem ked tak pošlite fotky kto ma ako fotí dakujem :-) ◄ reagovať
ja mám osobnú skúsenosť len z Welltar 7310 a musím povedať, že som zatiaľ spokojný, momentálne si chcem zaobstarať ďalšiu fotopascu a i keď som sa o to dlhšie nezaujímal (naposledy pri výbere tých čo mám, t.j. cca 2 roky) a trochu som si spravil prieskum a som prekvapený, že ani teraz ma nič podobných parametrov a pomeru cena/výkon nezaujalo, čo sa týka už spomínanej Welltar 7310 tak foto cez deň super, predpokladám ako väčšina podobných fotopascí, pre mňa je dôležitá hlavne kvalita a dosah neviditeľného prísvitu a kvalita nočných snímkov, viete mi poradiť niečo podobné ako vyššie uvedená fotopsca v danej cenovej kategórii? ◄ reagovať
Mate nejake skusenosti s fotopascou Forestcam ls 870? Kedze mi moju ukradli rozmyslam nad kupou dalsej. ◄ reagovať
Tak prasknute sklicko vyber,kupim take infracervene v nejakom radioamaterskom shope,vyrez a vlep to tam,alebo zatmel silikonom.Pod pasku ti vojde vlhkost.Inak zaujimave ze sa do nej pustil medved,asi vidi to infra a podrazdilo ho to. ◄ reagovať
spider x7 a welltar 7330 - Máte niekto skúsenosti s týmito fotopascami? ◄ reagovať
Spider X7: denné fotky dobré, nočné fotky mierne zrnité, extrémne silný nočný prísvit, aj dosah aj šírka - fotopasca pre toho kto potrebuje čo najsilnejší prísvit v noci. Welltar 7330: denné a nočné fotky aj videá veľmi ostré a kvalitné, pekné panoramatické zábery, o niečo slabší nočný prísvit ako Spider X7 ale stále jeden z najsilnejších na trhu, ja by som si vybral Welltar ◄ reagovať
Chcem sa spýtať na Fotopasca Scout Guard SG 880 MMS/GPRS. Máte niekto skúsenosti snou??? ◄ reagovať
Mám takú vec na vás už mi jednu fotopascu odtrhol a dohrýzol medveď, kúpil druhú na diely aby som ju spojazdnil podarilo sa mal som ju na bahnisku a zase sa mi do nej pustil medveď ale nič jej teraz nespravil len zašpinil od bahna lebo som za ňou mal drevo aby som mal určitý uhol fotenia a tým pádom spadla nižšie keď snou pohol a nechal ju na pokoji.. To je jeden prípad od vtedy mám pokoj aj keď ten medveď sa už na tom bahnisku neukázal. A druhý prípad je že mám ešte jednu fotopascu a na tú mi zase ten medveď zaútočil ale podarilo sa mu iba jedno uško na fotopasci odtrhnúť tak ostala visieť na strome ale pozeral som foto z nej a bol tam aj potom keď fotila nahnutá do boku tak neviem čo by pomohlo aby im dal pokoj podľa foto z fotopasci to vyzerá na jedného a toho istého medveďa.. Náhodou nemáte nejaké rady nato čo by ho odpudilo? Ďakujem ◄ reagovať
Chlapi v tejto hi-tech problematike nie som zbehly takze som zaspal dobu.... a nemal nikdy potrebu sa tym nejak zvlast zaoberat...ale okolnosti v reviry ma prinutili zohnat okamzite tu naj a TOP fotopast na trhu co existuje a je jedno co to bude stat....ktoru znacku a model by ste mi poradili...dopredu vsetkym dik za pomoc ◄ reagovať
panove...obom vam uprimne dakujem...mam cas este 2 dni kym sa dostanem na SK...takze ak tu niekto neda iny silnejsi argument objednavam tu S128...este raz dik T. ◄ reagovať
Mate niekto skusenosti s fotopascou Denver WCM 3004? Ak ano, napiste ci by ste ju odporucali kupit. ◄ reagovať
No ja keď som bol pred rozhodnutím, ktorú fotopascu kúpiť, tak som si ich pekne sám aj otestoval. Fotopasca SPROMISE S128 skončila na 2 mieste zo 7 testovaných . Prečo druhá? 1. Rozmer 2. Oneskorenie 3. Nemá funkiciu foto+video. Ak niekomu neprekážajú tieto 3 moje zistenia, fotopascu SPROMISE S128 vrelo odporúčam. Prvá skončila Keepguard KG 870 NV. Kto uhádne, ako ďaleko je jeleň od fotopasce?
◄ reagovať
Pani fotopasca 35,50m???Nezartujte?? Vsak nema objektiv,mame foto???? ◄ reagovať
valdo35, včera o 22:16: Moja ročná skúsenosť (fotopasce sú v teréne nonstop) s oneskorením je zaslanie mms do 1 minúty po odfotení. Operátor Orange. Akú skúsenosť si mal ty s Spromise S128? Aké oneskorenie si mal ty pri testovaní tejto fotopasce? Čo znamená že nemá funkciu foto + video? Fotopasca Spromise S128 má aj foto aj video. Alebo si to myslel tak že sa nedá nastaviť naraz aj odfotenie aj video? Ak je lepšia Keepguard KG 870 NV, treba zobrať lepšiu. Ja s ňou skúsenosť nemám. Ako som teraz pozeral, je však drahšia ako Spromise. ◄ reagovať
duso2 foto je, kukni môj príspevok o 22:16. Pohyb jeleňa zachytilo PIR čidlo fotopasce. Ako ďaleko je podľa teba ten jeleň od fotopasce? ◄ reagovať
motag, ideš na to veľmi-veľmi dobre. "Horizontal View Angel=42,0°" ◄ reagovať
admin, ospravedlňujem sa za stručnosť v mojom príspevku, vysvetlím. 1. zo všetkých testovaných fotopascí bola Spromise S128 najväčšia 2. funkcia foto + video znamená, že fotopasca urobí 1-3 snímky a potom urobí-natočí video, samozrejme v dĺžke, ako si kto nastaví. V nastavení je možnosť: A. Foto B. Video C. Dual 3. Oneskorenie = Rýchlosť spúšte, pri Spromise S128 menej ako 1s t.j. cca 0,8-0,9s. Ak chce užívateľ požiť fotopascu napr. na monitorovanie objektu, pohyb - prejazd auta, bežiacu zver, je táto hodnota kľúčová. Čo sa týka oneskorenia a následného "pípnutia" mms boli fotopasce vyrovnané +-15s, operátor Telecom. ÁNO, Keepguard KG 870 NV je drahšia. Veľmi dobre v mojom teste obstála aj Forestcam LS 880 MMS a teraz je už aj verzia II, na tú by som si rád "posvietil"... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.