dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Prenosné posedy - diskusia

autor: duben1
pridané: 19.6.2010 20:39
zobrazení: 5 594
hlasov: 0
Aký mate názor na prenosné posedy? Preferujete skor stabilne, alebo nebránite sa aj prenosným?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
muska83
ked kupujete prenosny posed od slovenskeho "obchodnika" vzdy to bude drahsie...najlepsie a najlacnejsie podla mna je si to objednat z ameriky..stranka ebay
sovo51
Chcem si vyrobit prenosny posed. Nemate niekto fotky alebo nejake plany alo ste si ich vyrobili ??? Za kazdu pomoc Dakujem
LESLOV
Mal som moznost dlhsiu dobu vyskusat prenosne, neprenosne posedy a maskovacie stany. Vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. Prenosne posedy pokial su vyrobene z ocele su dost tazke na prenasanie, cize vyrabaju sa aj z odlahcenych pevnych materialov ale tomu potom zodpoveda aj cena. Pri tych prenosnych posedoch by som este zdoraznil ze su splhacie a potom aj zavesne posedy. Jedno velke plus a vyhodu maju prenosne posedy ze clovek moze okamzite prisposobit lov podla momentalnych podmienok ktore su. A hlavne nemusi pri kazdom kaluzisku pri kazdom prechode zveri a rubanisku budovat stabilny dreveny posed. Jednoducho vezme prenosny a umiestni ho tam kam prave potrebuje. Velmi dobre su aj maskovacie stany ci uz pruzinove alebo trubkove. Clovek je kryty pred dazdom, hmyzom a tiez meniacim sa vetrom. Tiez si ten stan postavi kde prave potrebuje a ked skonci jednoducho zlozi a ide domov. Je toho dost co by sa dalo popisat o posedoch a stanoch a tiez inych doplnkovych zariadeniach.
pavelb
aké sú skúsensti s ich použitím?
duben1
Amerika je v tomto na velkej uriovni, aj ked lov sa u nich ubera inym smerom, ale pomocky- posedy maju dobre vyvinute a hlavne cena
Martin75
Prenosne posedy su pre domaceho kutila hračka,ja som však myslel na posedy ktore sa daju pripevnit priamo na strom stahovacimi pasmi alebo držia len ako elektrikarske stupačky.Su lahke,rychlo a lahko sa daju umiestnit na určene miesto ako aj zložit.
lubenko
duben1,zhotovit prenosny posed je najednoduchšia vec aka existuje a nenaročna na financie,je to super
duben1
Mato to aj minusi aj plusy, ale pomocka k modernemu polovnictvu je urcire a verim ze posedy maju buducnost v nasich reviroch. Len vacsina asi odradi cena...
Martin75
No podla mna su stabilne posedy narocne na vyrobu a sluzia zvecsa na pozorovanie a strelbu na vetsie vzdialenosti, vzhladom na ich umiestnenie.Prenosne posedy by mohli mat vyhodu v tom, ze si ich umiestnis kde potrebujes.Mohla by to byt dobra pomocka pri selektivnom odstrele,ak pri sledovanej trase ci teritoriu zveri nieje po ruke ziadny stabilny posed.Podla mnavyborna pomocka aj pre fotografov.
Ovis
Podla mňa su lepšie stabilne posedy lepšie ako prenosné. Ale aj prenosné môžu byť celkom dobré

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.