Náboje Geco strieľam v ráži 7x57R, uľovil som s tým zatiaľ 2 kusy zveri, jedného srnca a jedno prasa. Poškodenie nebolo nijako dramatické, dokonca by som povedal že oveľa menšie ako u S&B 11,2 g, čo som používal predtým. Musím vyzdvihnúť perfektnú presnosť nábojov. Čo sa týka porovnania s oryxom, geco je klasický poloplášť, v podstate obyčajnej konštrukcie, narozdiel od oryxu, ktorý je tvrdší a má jadro galvanicky spojené s plášťom, čo mu má zabezpečiť, aby bola vysoká zostatková hmotnosť strely po priestrele aj kostí, a neoddelilo sa jadro od plášťa čo by malo za následok, črepinového efektu a väčšieho poškodenia diviny. Nemám s ním skúsenosti, ale odporúča sa na tvrdšiu zver, kde u slabšej môže spôsobiť hladké priestrely ako celoplášť, do našich podmienok by som videl univerzálnejšiu strelu Vulkan, (srnčia, lanštiak , prasa) a oryxy na vitálnejšiu zver jelenia, dospelá diviačia. Geco tým že je mäkší poloplášť často neprestrelí kus, hlavne pri prechode hrubších kostí, kde zasa na druhej strane odovzdá všetku svoju energiu, priestrely tak 60 percent, oba kusy čo som strelil s Gecom ostali v ohni.Pri dvoch kusoch nemožno robiť nejaké závery. Luvu a lesu zdar