dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

Kto má knihu "Základy poľovníctva" - diskusia

autor: bigmischo
pridané: 17.3.2010 18:23
zobrazení: 6 180
hlasov: 0
z roku 1988,budem vďačný za odpoveď vopred ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
sniper7x57
ja ju mam to bol zaciatok s polovnictvom dostavali sme ju na ZS v kruzku polovnik
Rempo
Do zbierky..))
Edu
Tak to naozaj neviem na čo by ti bola taka trapna kniha :-D
Rempo
Kúpim v dobrom stave, doleuvedenú knihu. Ponuky do pošty... Základy poľovníctva od Alexandra Bakoša a kolektív z roku 1988
Edu
Keď si to budeš sťahovať treba si to najskôr zväčšiť . LaL zdar.
Edu
Tu máš on line :-)
odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz />
Odfotil som ti stránku 83,84,85,86 aj by som sa stavil ,že si to poplietol :-)
Edu
bigmischo o veľa si neprišiel :-)
orol
Holub, hrdlička, drozd – medveď, lasica, hranostaj – to je na stranách 83-86. Ja skener nemám a vo worde ti to písam nejdem. Obávam sa, že ti nepomôžem a ak, TT sa ozvem
bigmischo
Héj? lebo ja mám tu knižku ale tam chybajú dve strany (sú čisto biele) mohli by ste my ich zoskenovať a poslať prosím? Je to strana 83 a 86 mohli by ste mi to niekto zaslať na e-mail? budem vďačný
orol
Mám.
palibaci
Ja mám knihy Základy poľovníctva od Ludovít Bacík a kolektív z roku 1978,ale mám aj knihu Základy poľovníctva od Alexandra Bakoša a kolektív z roku 1988.
bigmischo
ja sa na tú knihu pozerám a vzadu je napísaný rok 1988 a na obale je napísaný autor Alexander Bakoš a kolektív ... tak asi nemyslíme tú istú...
miro65
Zdravím ťa...nemyslíš náhodou z r.1978 Ludovít Bancík a kolektív..???

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.