dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Váš názor? - diskusia

autor: bago
pridané: 5.3.2010 22:44
zobrazení: 1 940
hlasov: 0
Tak som zase na internete našiel tých "pravých aktivistov" pozri.odkaz . Zle pochopený zákon, sprostý navrch na zmenu zákona a čerešničkou pre mňa bola ta vzduchovka na plagáte-všetko toto a ešte viac hovorí o tom že zase sa mixuje NIEKTO DO TOHO ČOMU NEROZUMIE!!!

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
lukxus
Tak toto je dobrá sprostost. Ludia sú taký hlúpy. Ten zakon o polovnej stráži je tu dlho a niekto asi objavil ameriku. Ako keby odteraz vsetci polovnici budú čakat s puškami za dedinou na venčiacich psov. Ja mám tiež psa , ale nektorí psíčkari su chuji. Netreba to zas prehánať.
KrokodilGenya
Lepsie, ked Ta takto milo upozornia.
Ako by si si mal zahrabavat psika.
Nemyslis?
jepp414
ti co maju tu stranku vedia velmi dobre zarobit peniaze na naivyte inych!!!!!!!!!!!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.